“Με γεμάτο Παλέ και προπονητή τον Αγγέλου θέλω να δω ποιος θα μας κερδίσει!”

Ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, Χρήστος Γαλιλαίας έχει πάρει πάνω του τις τελευταίες μέρες το θέμα της παραμονής του Βαγγέλη Αγγέλου και όπως τόνισε σήμερα, αν παραμείνει ο Έλληνας τεχνικός στην ομάδα και ο κόσμος γεμίσει το γήπεδο, ο Άρης δεν θα χάνει από κανέναν στην έδρα του!

Ο κ. Γαλιλαίας μίλησε στα “Αθλητικά Νέα” και τόνισε πως “ξεκινήσαμε με πολύ μεγάλες δυσκολίες, όμως στη συνέχεια τα πράγματα μπήκαν σε μία τάξη, με την έλευση και του κ. Άγγέλου. Υπήρξε και η μεγάλη αγωνιστική άνοδος της ομάδας, με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις στα πλέι οφ με τον Πανιώνιο. Όλοι, παίκτες, διοίκηση και κόσμος, πιστεύαμε πραγματικά ότι μπορούμε να περάσουμε, το πράγμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αυτό που μένει είναι ότι στο τέλος, είδα τους παίκτες να αγκαλιάζονται μεταξύ τους συγκινημένοι με κλάματα, κάτι που δείχνει το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα. Πίστευαν ότι θα μπορούσε να γίνει η υπέρβαση και αυτό το οφείλουμε στον κόουτς, έκανε τα παιδιά να πιστέψουν στις δυνάμεις».

Για τον έργο του Βαγγέλη Αγγέλου, είπε: «Σας θυμίζω ότι στον πρώτο γύρο, λίγες ημέρες αφού είχε έρθει ο κ. Αγγέλου, ο Άρης έπαιξε με τον Πανιώνιο εντός έδρας και εικόνα του ήταν πολύ κακή. Είδατε μέχρι τα πλέι οφ πώς άλλαξε η εικόνα».

Για το θέμα της παραμονής του Βαγγέλη Αγγέλου, ανέφερε: «Ελπίζουμε να μείνει. Τον διακρίνει η ειλικρίνεια και αυτό είναι κάτι που το έχουμε εκτιμήσει πάρα πολύ. Μας ξεκαθάρισε ορισμένα πράγματα ντόμπρα και σταράτα και είπε ότι βλέπει πολύ θετικά το πρότζεκτ του Άρη, ώστε να στηθεί η ομάδα σωστά σε όλα τα επίπεδα. Είναι μεθοδικός και δεν πιστεύει στις μεγάλες αλλαγές και στα πυροτεχνήματα. Γνωρίζει ότι σημασία έχει η διάρκεια και όχι πρόσκαιρες αναλαμπές. Πρέπει να μπουν οι βάσεις να υπάρχει ένας σχεδιασμός και ένα όραμα μακροπρόθεσμο. Έχει όραμα, όπως και εμείς. Μας ζήτησε ένα δεκαήμερο για να απαντήσει στην πρόταση. Σας είπα ότι είναι πολύ ειλικρινής. Θα κάνουμε λίγο υπομονή όλοι».

Για τον κόσμο του Άρη, τόνισε: «Είναι τέτοια η δυναμική που έχει ο κόσμος του Άρη, και αυτό φάνηκε από το τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο. Ήταν γεμάτο το μισό γήπεδο, άλλα η ατμόσφαιρα ήταν τέτοια που δεν υπήρχε περίπτωση να χαθεί αυτό το ματς. Φανταστείτε λοιπόν το γήπεδο να είναι γεμάτο, τι φτερά δίνει στους παίκτες. Αν είχαμε 3.000 διαρκείας, το γήπεδο θα ήταν γεμάτο σε κάθε παιχνίδι και με τη δουλειά που κάνει και ο κ. Αγγέλου, ας έρθουν να μας κερδίσουν».

Για τις διαπραγματεύσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών, επεσήμανε: «Με τους περισσότερους παίκτες έχουμε συμφωνήσει για το πώς θα διακανονιστεί το ποσό που τους οφείλεται, περιμένουμε και τον Πελεκάνο να επιστρέψει από την Αθήνα. Όλα τα παιδιά κατανοούν τις δυσκολίες και συμφωνούν στον τρόπο αποπληρωμής. Έχουν πάρει τα περισσότερα λεφτά τους, αναλογικά είμαστε σε ένα πολύ καλό ποσοστό».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη: «Με γεμάτο Αλεξάνδρειο και με προπονητή τον κ. Αγγέλου, θέλω να δω ποιος θα μας κερδίσει. Αυτό είναι το μήνυμα μου. Όπως ήταν γεμάτο στην εκδήλωση για τον Γκάλη, η οποία συζητήθηκε σε όλο τον κόσμο».

 

To Top