ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με ηρεμία, αυτοπεποίθηση και… κλειστά αυτιά για το ματς της Κυριακής

Ο Άρης έκανε το καθήκον του απέναντι στη Λαμία, γύρισε το παιχνίδι και πανηγύρισε τη νίκη με 4-2. Πλέον οι κιτρινόμαυροι κοιτάζουν το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Στόχος είναι η νίκη προκειμένου να κλείσουν με… γλυκό τρόπο το μίνι πρωτάθλημα κι έπειτα να στρέψουν την προσοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 25 Μαΐου.

Παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται από χθες το βράδυ το κλίμα στον Άρη είναι εξαιρετικό. Οι παίκτες θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΟΚ από σήμερα, έχοντας αυτοπεποίθηση μιας και τη φετινή σεζόν η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι αήττητοι κόντρα σε αυτήν του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο επικρατεί ηρεμία, όλοι θα παίξουν για τη νίκη τόσο για την ομάδα όσο και για τους εαυτούς τους αλλά και τον κόσμο, ενώ κανείς δεν επηρεάζεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ούτε υπάρχει άγχος για κάτι παραπάνω. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προετοιμάζονται με ηρεμία και αυτοπεποίθηση, κλείνοντας τα αυτιά τους για το ματς της Κυριακής.

To Top