Με μηχανική υποστήριξη ο Θεοδωρίδης

Κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Θεοδωρίδη. O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός εξακολουθεί να νοσηλεύεται λόγω λοίμωξης στο αναπνευστικό και εδώ και περίπου δύο εβδομάδες είναι σε μηχανική υποστήριξη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Μιλώντας στο “Αθλητικό Metropolis” ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και γνωστός καρδιοχειρούργος, Δημήτρης Φιλίππου, δήλωσε : “Τα πράγματα είναι σε σοβαρή κατάσταση. Δίνουμε μια καθημερινή μάχη. Υπάρχει φως ότι μπορούν να αναστραφούν τα πράγματα, πρώτα εμείς το ελπίζουμε και με την βοήθεια της Παναγίας να ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Όταν ένας άνθρωπος δεν πίνει, δεν καπνίζει και ξαφνικά πέφτει σε έναν σύνδρομο λοίμωξης είναι μεγάλη ατυχία. Δεν ξέρουμε από που απέκτησε αυτή την λοίμωξη. Ακόμα και αυτή την στιγμή δεν την έχουμε προσδιορισμένη. Είναι μια σταθεροποιημένη κατάσταση που ακόμα όμως δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά για εμάς επίπεδα”, τόνισε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε πως “Είναι σε μηχανική υποστήριξη εδώ και 12 με 13 μέρες περίπου. Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Παλεύουμε όλοι εδώ οι συνάδελφοι να βρούμε την λύση και ευελπιστούμε να μας βοηθήσει και η Παναγία να πάνε όλα καλά”.

Πηγή: thestival.gr

To Top