Με μπροστάρη τον Αγκάνθο: «Άκυρο» από τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές για αγώνες στις ΗΠΑ!

Αρνητική εμφανίζεται στον ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός παιχνιδιού του ισπανικού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ η Ένωση των ποδοσφαιριστών της χώρας, κάτι που έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, με μπροστάρη τον Νταβίντ Αγκάνθο, πρώην επιθετικό του Άρη πρόεδρο της λίγκας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Παράλληλα άφησε αιχμές για την απουσία εκπροσώπων της από τις συζητήσεις, κατά την επίτευξη της συμφωνίας, μεταξύ της La Liga και της αμερικανικής εταιρίας Relevant.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης: 

«Το έγγραφο δεν διευκρινίζει τα συνεκτικά και απαραίτητα στοιχεία για να διαπιστωθεί ότι δεν παραβιάζονται οι διατάξεις των άρθρων 8, 9 και 37 της Συλλογικής Σύμβασης. Επιπλέον, η Ένωση Ποδοσφαιριστών Ισπανίας (AFE) θυμάται ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κανόνες που να επιτρέπουν τη διεξαγωγή αυτής της συνάντησης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχει απουσία των συγκεκριμένων πληροφοριών για αυτά τα παιχνίδια ώστε να προχωρήσουμε και έτσι δεν μπορούμε να προσθέσουμε τη συμμόρφωσή μας στα σχέδια. Η Ένωση Ποδοσφαιριστών Ισπανίας (AFE) υπενθυμίζει στη La Liga ότι για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ενός αγώνα, πρέπει να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε όλους όσους εμπλέκονται σε αυτόν.»

To Top