ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με νέο γυμναστή η… ξεχωριστή προετοιμασία του Άρη

Ο Αντώνης Σαριόγλου αποχώρησε μετά την “ειδική αποστολή” που ανέλαβε τις ημέρες των πλέι οφ μέσα στον Ιούλιο και ο Άρης είναι σε αναζήτηση νέου γυμναστή για την στελέχωση της ομάδας.

Η αποχώρηση του Λάζαρου Βαρδάκη στις 30 Ιουνίου έφερε την μίνι επιστροφή του Σαριόγλου στο κιτρινόμαυρο τιμ, όμως τώρα και ενόψει της νέας προετοιμασίας, ο Άγγελος Χαριστέας με τον Μίχαελ Ένινγκ αναμένεται να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Τον άνθρωπο που θα αναλάβει την προετοιμασία των κιτρινόμαυρων για την νέα αγωνιστική σεζόν. Μια προετοιμασία που θα είναι βάσει των συνθηκών διαφορετική από τις άλλες, με την έννοια της παρατεταμένης περιόδου που είχαν λόγω καραντίνας οι ποδοσφαιριστές, αλλά και η σύντομη επιστροφή τους στην δράση, με λίγες μόλις ξεκούραση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα είναι ακόμη πιο απαιτητική με αυξημένες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη (ο Άρης εξασφάλισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή του στο Europa League), είναι προγραμματισμένη για τις 10 Αυγούστου, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και τα… πρώτα τρεξίματα.

Τρεις μέρες αργότερα η ομάδα θα μεταβεί 3-5 Πηγάδια Νάουσας (στην τοποθεσία Αγ. Παύλος), όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου η αποστολή του Άρη θα παραμείνει δύο εβδομάδες

To Top