Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική στο φιλικό με τη Γερμανία

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο, ύστερα από τον αποκλεισμό από το Euro του 2024. Εξελίξεις στο θέμα του προπονητή θα υπάρξουν στα τέλη Ιουνίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ της ΕΠΟ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ φαντάζει δύσκολο να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, παρά την επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και των διεθνών, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει εκλεγεί ο νέος πρόεδρος στην Ομοσπονδία.

Το βέβαιο, ωστόσο, είναι πως στον γαλανόλευκο πάγκο στο φιλικό με τη Γερμανία δεν θα είναι ο Ουρουγουανός τεχνικός (το συμβόλαιο του οποίου έληξε στις 31 Μαρτίου), αλλά ο προπονητής της Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός έχει ήδη ενημερωθεί από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας πως θα είναι εκείνος που θα καθοδηγήσει τη γαλανόλευκη στην αναμέτρηση με τη Γερμανία στο Borussia Park.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η 10η στην ιστορία της Εθνικής με την Γερμανία και η 2η που θα έχει φιλικό χαρακτήρα. Τελευταία φορά οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στις 22 Ιουνίου 2012 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γκντανσκ, όπου η Γερμανία επικράτησε 4-2.

 

To Top