ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πολλές απουσίες αλλά μία υποχρέωση: Nα φύγει αλώβητος από την Λάρισα! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Άρη που αντιμετωπίζει (PRESSARIS LIVE, 17:15, Nova) στο AEL FE Arena την Λάρισα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με το θετικό αποτέλεσμα να είναι μονόδρομος για τους “κιτρινόμαυρους” που και αυτή τη φορά έχουν αποστολή… ανάγκης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

O Άρης θέλει τη νίκη προκειμένου να φτάσει τους 25 βαθμούς και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του Παναθηναϊκού ή του Παναιτωλικού, ώστε να μπει στην πεντάδα της βαθμολογίας. Η αντίπαλός του, ΑΕΛ, βρίσκεται στην 11η θέση με 18 βαθμούς.

Αν ο Άρης θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος από τα αρνητικά αποτέλεσμα, οφείλει να “χτίσει” ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων και να φύγει με το “διπλό” στον πρώτο αγώνα, της εξαιρετικά δύσκολης αυτής σειράς που έχει μπροστά του, με τα τρία εκτός έδρας ματς, αρχής γενομένης από σήμερα.

Μόνο προβλήματα είχε να διαχειριστεί και αυτή τη εβδομάδα ο Σάββας Παντελίδης, που εκτός από τον Μπρούνο Γκάμα, είδε να χάνει και τον Χαμζά Γιουνές με τραυματισμό, ενώ η τελευταία του χρονικά απώλεια ήταν ο Μάρτιν Τόνσο στον οποίο και υπολόγιζε. Επίσης εκτός είναι οι Μανώλης Σιώπης, Ούγκο Σόουζα και Δημήτρης Διαμαντόπουλος, επίσης τραυματίες.

Επιστρέφει στην αποστολή και το αρχικό σχήμα ο τιμωρημένος στο προηγούμενο ματς, Μιτζέν Μπάσα, ενώ την πρώτη του συμμετοχή στην αποστολή έχει ο νεοαποκτηθείς, Μιχάι Κόρχουτ.

Η αποστολή του Άρη για το σημερινό ματς:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Fran Velez, Diguiny, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Menendez, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης, Μπαγκαλιάνης.

Την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στη θεσσαλική ομάδα ορίστηκε να σφυρίξει ο Φώτης Φωτιάδης από την Ένωση Καστοριάς.Βοηθοί του θα είναι οι Νικόλαος Σάββας (Σερρών) και Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων).Παρατηρητής ορίστηκε ο Εμμανουήλ Τάπατζας (Θράκης).

To Top