ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με προσοχή και πάνω από όλα το συμφέρον του Άρη στο θέμα του Πάλμα

O Λουίς Πάλμα αποτελεί το μήλο της έριδος μετά τις εμφανίσεις που είχε φέτος με τον Άρη, συγκέντρωσε πάνω του το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη και την Αμερική, όμως όπως τονίστηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν με προσοχή, βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον του συλλόγου.

Πρόκειται για ένα θέμα που θα χρειαστεί ειδική διαχείριση και σίγουρα καμία προχειρότητα. Όπως προανήγγειλε και ο τεχνικός διευθυντής των  κιτρινόμαυρων: “Δεν υπάρχει μόνο η Σκωτία. Φέτος έκανε καλά παιχνίδια, Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον από Βόρεια και Νότια Αμερική. Ισχυρές ομάδες. Θα περιμένουμε. Ο παίκτης θέλει να πάρει την καλύτερη απόφαση για αυτόν. Θα ξεκουραστεί και θα ετοιμαστεί για τη νέα σεζόν. Έχουμε θέσει ένα συγκεκριμένο ποσό και δεν θα πέσουμε. Είναι πολύ καλός ώστε να τον πουλήσουμε για… ψίχουλα. Μπορεί να εξελιχθεί κι άλλο. Θα δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες. Δεν είμαστε ακόμα σε φάση που μπορεί να τελειώσει άμεσα η πώλησή του. Σε κάθε περίπτωση δεν θα τον… ξεπουλήσουμε”.

Είναι ένα θέμα που συζητήθηκε ήδη με τον παίκτη και θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν αρκετά… επεισόδια στην υπόθεση αυτή.

To Top