ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με την ίδια “δίψα” για ένα ακόμη sold out στο Παλέ

Ο Άρης ετοιμάζεται για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και δείχνει ότι συνεχίζει με την ίδια “δίψα”, ειδικά μετά την πρόκριση επί του Προμηθέα.

Την Κυριακή οι κιτρινόμαυροι θα φιλοξενήσουν τον πρωταθλητής Ευρώπης στο Παλέ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Όλα δείχνουν ότι είναι πιθανό ακόμη ένα sold out με τον κόσμο να θέλει να βοηθήσει την ομάδα να κοιτάξει στα μάτια την αθηναϊκή ομάδα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της η ΚΑΕ:

“Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη επέστρεψε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος μετά από επτά χρόνια και καλείται να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ευρώπης, ΠΑΟ. Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ Midea να γεμίσει για ακόμα μία φορά το γήπεδο και να δώσει την ώθησή του στους παίκτες μας.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ

ΘΥΡΕΣ     ΤΙΜΗ
1-2Α-3Α-4-7-8Α-9Α-10     15€
8-9 VIP     20€
Gold     50€
Court Side     200€
5-6     15€
Παιδικό (7-13 ετών)     5€

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

*Από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, από σήμερα (27/05) έως την Παρασκευή (31/05) από τις 10:00 έως τις 18:00, το Σάββατο 01/06 από τις 11:00 έως τις 15:00 και ανήμερα του αγώνα από τις 11:00 έως το τζάμπολ.

*Από την πλατφόρμα της More, στη διεύθυνση: https://www.more.com/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024/

*Από τα εκδοτήρια του γηπέδου, τη Δευτέρα 13/05 από τις 15:15.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

*Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR ισχύουν τα ενιαία εισιτήρια διαρκείας, όπως και το πακέτο που αφορά αποκλειστικά στην Basket League. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν μόνο στο BKT EuroCup. Επίσης, ισχύουν τα Mid Season Tickets.

*Για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου, η οποία βγαίνει μία φορά και ισχύει για όλη τη χρονιά. Την προμηθεύεστε απ΄ την μπουτίκ της ΚΑΕ, από τα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.more.com/sports/karta-filathlou-a-s-aris-thessalonikis-2023-2024/

*Τα Court Side και τα παιδικά εισιτήρια (7-14 ετών) διατίθενται μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη More.

*Φέτος ο έλεγχος αναφορικά με τις θέσεις είναι πιο αυστηρός, συνεπώς καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να κλείνουν ακριβώς τη θέση που θέλουν και να κάθονται αποκλειστικά σ’ αυτήν”.

To Top