ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με τον Τολιόπουλο η σημερινή προπόνηση, παίζει με Ήφαιστο!

Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι οριστικά νέος παίκτης στο ρόστερ του Άρη. Αυτή την ώρα λύει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο θα έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι και αναμένεται να υπογράψει στους κίτρινους και να βρίσκεται στη σημερινή προπόνηση της ομάδας!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο 22χρονος γκαρντ δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στο επίπεδο του Ολυμπιακού και επειδή δεν ήθελε να κάθεται και να μη παίζει, για να μην χάσει και αυτή τη σεζόν, προτίμησε να φύγει από τους ερυθρόλευκους.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται έξι μήνες νωρίτερα από ότι αρχικά είχε υπογράψει με την ομάδα του Πειραιά, ώστε να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη και να παίξει για τον Άρη. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα υπογράψει για έξι μήνες ή και για την επόμενη σεζόν.

Αναμένεται σήμερα στην απογευματινή προπόνηση και θα κάνει το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα στον κρίσιμο αγώνα με τον Ήφαιστο, την προσεχή Κυριακή στο Παλέ.

Ο Τολιόπουλος αποτελεί την μεταγραφή Έλληνα παίκτη που έχει δικαίωμα να αποκτήσει ο Άρης (και κάθε άλλη ομάδα της Α1) στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο φετινό πρωτάθλημα έχει μετρήσει πέντε ολιγόλεπτες συμμετοχές ως παίκτης του Ολυμπιακού.

To Top