ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τους βασικούς ο Μήτρογλου στο οικογενειακό διπλό σε σχηματισμό 4-2-3-1

Ακόμη ένα απόγευμα με πολύ τακτική και επιθετική ανάπτυξη για τους παίκτες του Άρη στα 3-5 Πηγάδια, μαζί και με τα περίεργα… παιχνίδια του καιρού.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια-Ειδική συνεργασία: Δημήτρης Οσσανλής

Η προπόνηση ξεκίνησε με ελαφριά βροχόπτωση και ολοκληρώθηκε με ήλιο, με το πρόγραμμα να χωρίζεται σε δύο μέρη από τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του.

Στο πρώτο κομμάτι η ομάδα δούλεψε πάλι στο build up, σε παιχνίδι 11 εναντίον δέκα, αφού οι σημερινές αφίξεις έδωσαν αυτή τη δυνατότητα.

Ο Μάντζιος έβαλε στη μία ομάδα τους θεωρητικά βασικούς, που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του, με ορθολογική ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον τερματοφύλακα και τους αντιπάλους να πιέζουν σε όλο το μήκος του γηπέδου, όπως επίσης και γρήγορη ανάκτηση με πίεση ψηλά σε περίπτωση που χανόταν η μπάλα.

Τους βασικούς απάρτιζαν οι: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Γκάνεα στην άμυνα. Ο Μπερτόγλιο με τον Ματίγια στα χαφ, λίγο πιο μπροστά ο Γκάμα και ο Μήτρογλου στην κορυφή, με τους Γκαρσία και Μαντσίνι στα άκρα, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Κουέστα, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Βασιλόπουλος, Μαρτίνης, Σάκιτς, Κριμιτζάς, Μπρούνο, Χατζηπιρπιρίδης και Μάνος ήταν στην άλλη ομάδα.

Στο δεύτερο κομμάτι ήταν η κυκλοφορία και τα τελειώματα στο μισό γήπεδο και σε μικρό χώρο, όπου σημειώθηκαν και τα περισσότερα τέρματα της προπόνησης.

To Top