Με 16 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΛ

Εχοντας μόλις 16 παίκτες στην αποστολή ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βρεθεί σήμερα (15/05) στη Λάρισα προκειμένου να αντιμετωπίσει στις 19:30 την ΑΕΛ, για την τελευταία αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΛ (15/05, 19:30) και ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το εν λόγω παιχνίδι. Ο 40χρονος Ελληνας τεχνικός πήρε μαζί μόλις 16 ποδοσφαιριστές, καθώς την Παρασκευή (14/05) οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων σε παίκτες, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό πέντε ακόμη παίκτες.

Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχε αναβληθεί έπειτα από τα πρώτα πέντε κρούσματα κορονοϊού που είχαν γίνει γνωστά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πήλιος, Πανουργιάς, Κάργας, Κάστρο, Λώλης, Τριάδης, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Κρίζμαν, Παμλίδης.

To Top