ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μηνύματα Ιερολοχιτών κατά πάντων: “Mέχρι εδώ!”

Μηνύματα προς την ΚΕΔ, τη διοίκηση αλλά και την ομάδα συνολικά έστειλε ο σύνδεσμος φίλων Άρη, «Ιερολοχίτες», μέσω γραπτής ανακοίνωσης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Διαβάστε αναλυτικά:

«ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

ΔΕΝ είναι δυνατόν να βλέπουμε σε κάθε αγώνα του ΑΡΗ αυτή τη διαιτησία.
Είτε αυτό αφορά συγκεκριμένες αποφάσεις -πεντακάθαρα πέναλτι στο 90’ που δεν δίνονται ποτέ (όφη) ή ακυρώνονται για φάουλ που έγιναν πριν από δύο φάσεις (αελ)- είτε ολόκληρα παιχνίδια που το κοράκι σφυρίζει ανάποδα από το 1’ ως το 97’, όπως αυτά με τα σιχάματα του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΝ μπορεί η κεδ, όχι απλά να μην ορίζει ξένους διαιτητές στα ντέρμπι του ΑΡΗ, όχι απλά να επιλέγει συχνά διαιτητές ή υπεύθυνους VAR από τις ενώσεις των ομάδων με τις οποίες παίζουμε, αλλά να φτάνει στο σημείο να βάλει -χωρίς καμία ντροπή- διαιτητή στο ματς με το γαύρο τον άνθρωπο των ειδικών αποστολών, τον τύπο που ήταν στο VAR στο περίφημο γαύρος-Αστέρας Τρίπολης.

ΔΕΝ γίνεται η παέ ΑΡΗΣ να ανέχεται σιωπηλά αυτή την κατάσταση.
Καταλάβετε καλά ότι είστε στον ΑΡΗ, όχι σε κάποια επαρχιακή ομαδούλα.
Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι δεν έχετε τη δύναμη να αλλάξετε κάτι, έχετε την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο και την ιστορία του Συλλόγου να φωνάξετε για το δίκιο της ομάδας και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να εξασφαλίσετε την ισονομία.

Φυσικά όλα τα παραπάνω ΔΕΝ σημαίνουν πως δεν βλέπουμε τα κενά και τα τραγικά λάθη στο σχεδιασμό της ομάδας, που μας στερούν βαθμούς, ούτε πως είμαστε ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των παιχτών, που αδυνατούν να κρατήσουν ένα αποτέλεσμα ή να γυρίσουν ένα παιχνίδι.

Στηρίζουμε το Σύλλογο (χωρίς αυτό να αποτελεί πάτημα για 15ευρα εισιτήρια ανεξαρτήτως αντιπάλου και παιδάκια που περιμένουν το δεύτερο ημίχρονο για να νιώσουν και να γουστάρουν ΑΡΗ, επειδή δεν έχουν να πληρώσουν), έχουμε καθήκον να είμαστε MAZIKA δίπλα στην ομάδα και στην Ξάνθη, αλλά έχουμε και μία υπομονή που ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ……

ΥΓ. Τα χρώματα του ΑΡΗ είναι το κίτρινο και το μαύρο, όχι το μωβ.

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ»

To Top