ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από τη ΔΕΑΒ στην Κ15 του Άρη

Η ΔΕΑΒ επέβαλε διοικητική κύρωσης μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην Κ15 του Άρη για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας επέβαλε διοικητική κύρωση μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών ανεξαρτήτως της διοργάνωσης που θα παίξει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ: “Με την υπ’ αριθμό 21/2024 Πράξη της επιβλήθηκε, σε βάρος του αθλητικού σωματείου Α.Σ. ΑΡΗΣ και ειδικότερα σε βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας υποδομών του (Κ-15), η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε επίσημη διοργάνωση μετέχει η συγκεκριμένη ομάδα ποδοσφαίρου αυτού, λόγω εισόδου φιλάθλων της στον αγωνιστικό χώρο που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ που διεξήχθη στη Μίκρα Θεσσαλονίκης στις 31/5/2024, για την τελική φάση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου υποδομών (Κ-15) της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2023-2024.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν. 5085/2024”.

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΚ

Ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στην ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο δεύτερο ματς της σειράς με τον Προμηθέα Πάτρας.

Ακριβά θα πληρώσει η ΑΕΚ τη συμπεριφορά των οπαδών της στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τον Προμηθέα, στην Πάτρα! Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην Ένωση, αλλά και πρόστιμο συνολικού ύψους 4.300 ευρώ. Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην AEK ΚΑΕ που δεν ήταν γηπεδούχος:

α) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (καπνογόνο καπνού και λάμψης στην κερκίδα) κατά την διάρκεια του αγώνα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ,

β) για ρίψη καπνογόνου εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά την διάρκεια του αγώνα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ και

γ) για παράπτωμα που δεν είναι ιδιαίτερης βαρύτητας και δεν χαρακτηρίζεται δυσφημιστικό για το άθλημα (είσοδος οπαδού στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό την ανάρτηση πανό) χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 1-6-2019».

To Top