ΜΠΑΣΚΕΤ

Μια ομάδα, μια οικογένεια το μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη! (photo)

Μια ομάδα, μια οικογένεια η ομάδα μπάσκετ του Άρη με αγωνιστικό αμαξίδιο! Τα μέλη της ομάδας συγκεντρώθηκαν και έφαγαν μαζί, χαλαρώνοντας λίγο πριν μπουν στη μάχη του φάιναλ φορ του 22ου πρωταθλήματος ΟΣΕΚΑ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: “Σύσσωμος ο μπασκετικός Άρης με αγωνιστικό αμαξίδιο έδωσε το παρών σε γνωστή ψαροταβέρνα της Αρετσού, όπου μπόρεσε το αγωνιστικό τμήμα να χαλαρώσει, πριν την δύσκολη αποστολή που έχει για το επερχόμενο Final Four του 22ου πρωταθλήματος ΟΣΕΚΑ.

Τα εδέσματα πολλά, το περιβάλλον ιδανικό, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού όλων είναι το πρωτάθλημα. Η χρονιά ήδη κρίνεται επιτυχημένη αλλά η ίντριγκα του τίτλου παραμένει και ημέρα με την ημέρα ενισχύεται.

Οι προπονήσεις ολοκληρώνονται την προσεχή Τετάρτη και την Παρασκευή ο Άρης αναχωρεί πλήρης για την Αθήνα, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την ομάδα της Δωδεκανήσου Ρόδου.

Μεγάλος απών από την οικογενειακή συνάντηση ήταν ο αντιπρόεδρος του τμήματος Χάρης Παπαγεωργίου, που δυστυχώς μια ξαφνική και αναπάντεχη επαγγελματική συνάντηση δεν του επέτρεψε να παραβρεθεί.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του δείπνου, οι οποίοι για ακόμα μία φορά αγκάλιασαν την προσπάθεια.

Καλή επιτυχία στο έργο μας με υγεία”.

To Top