Μιλίνκοβιτς: “Το παρελθόν δεν μπορείς να το αλλάξεις”

Το παρελθόν δεν αλλάζει. Υπό αυτό το σκεπτικό οποιαδήποτε κουβέντα για το τι έγινε δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφορά τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, όπως εύστοχα παρατήρησε αναφερόμενος στον δευτεριάτικο αγώνα του Άρη με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη στο novasports.gr:

-Πως πέρασαν αυτές οι πρώτες ημέρες παρουσίας σας στον Αρη;

«Με πολύ δουλειά!»

-Εχετε, πλέον, καλή γνώση του έμψυχου υλικού;

«Σίγουρα έχω βελτιωμένη εικόνα και ξέρω περισσότερα πράγματα για την ομάδα και μέρα με τη μέρα θα γνωρίζω καλύτερα και τους παίκτες και τη νοοτροπία του καθενός».

-Εχετε καταλήξει τι έφταιξε και ο Αρης είχε αυτό το πολύ άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα;

« Δεν θέλω να μιλήσω για το παρελθόν, γιατί το παρελθόν δεν μπορείς να το αλλάξεις. Κάθε κουβέντα για το παρελθόν δεν ωφελεί. Εγώ θέλω να μιλώ γι αυτά που γίνονται από τη στιγμή που ήρθα και μετά».

-Η εικόνα της ομάδας, στο ματς με τον Λεβαδειακό, βελτιώθηκε. Ευελπιστείτε σε περαιτέρω βελτίωση;

«Σίγουρα ο Αρης είχε μια βελτιωμένη εικόνα, αλλά αυτό που θέλω να περάσω στους παίκτες είναι ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και ότι κάθε μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε ακόμα πιο πολύ. Σε κάθε παιχνίδι να είμαστε όσο γίνεται καλύτεροι».

-Το σχήμα που είδαμε, κόντρα στον Λεβαδειακό, είναι το σχήμα στο οποίο κατασταλάζετε ή «ψάχνεστε» ακόμη;

« Δεν έχω καταλήξει ακόμη. Αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα. Δηλαδή, από το ποιους παίκτες έχω κάθε φορά, ποιοι είναι τραυματίες, ποιοι είναι κουρασμένοι, τι παίζει ο αντίπαλος, επομένως το σχήμα εξαρτάται απ΄ αυτούς τους παράγοντες».

-Το ότι η Ξάνθη θα έχει υπηρεσιακό τεχνικό στο τιμόνι της, αλλάζει κάποια πράγματα;

« Αυτό δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Δεν είναι σοβαρό μειονέκτημα. Το παιχνίδι θα είναι κανονικό».

-Η εικόνα που έχετε για την Ξάνθη;

« Απ΄ ότι είδα στα βίντεο, είναι μια ομάδα με ποιότητα, οργανωμένη, που ξέρει να παίζει. Τόσο οι ξένοι, όσο και οι έλληνες παίκτες είναι καλοί. Δεν θα είναι, λοιπόν, εύκολο να αντιμετωπίσεις μια τέτοια ομάδα. Πιστεύω όμως στην ποιότητα των παικτών μας και νομίζω ότι θα φέρουν καλό αποτέλεσμα».

To Top