ΜΠΑΣΚΕΤ

Μιλόσεβιτς: “Να βγούμε μπροστά και να ωριμάσουμε σαν ομάδα! Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας”

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς είπε τα πράγματα με το όνομά τους μετά τον αγώνα και τόνισε πως πρέπει πλεόν να σταματήσουν όλοι να χρησιμοποιούν δικαιολογίες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Βόσνιος φόργουορντ είπε για την εικόνα της ομάδας: “Είναι μια πολύ σκληρή κατάσταση, παίξαμε πραγματικά πολύ κακή άμυνα, δεν παίξαμε καθόλου καλά. Πρέπει να βελτιωθούμε πρώτα στην άμυνα και μετά γενικότερα. Μπορούμε να πούμε δικαιολογίες και μπλα μπλα μπλα, ότι αρχίσαμε αργά την προετοιμασία και έχουμε απουσίες όπως του Μποχωρίδη που είναι πολύ σημαντικός, αλλά πρέπει να βγούμε μπροστά και να ωριμάσουμε σαν ομάδα. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας όλοι”.

Για το πρόβλημα της άμυνας είπε: “Είχαμε πρόβλημα με την άμυνα σε όλο το παιχνίδι. Παίξαμε λίγο ζώνη και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον ρυθμό, αλλά σκόραραν πολλά εύκολα καλάθια, βρήκαν ρυθμό και όταν βρήκαν ρυθμό ήταν δύσκολο να τους σταματήσουμε. Επιθετικά λειτουργήσαμε καλά, με τους 78 πόντους θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει, αλλά τους επιτρέψαμε να βρουν ρυθμό”.

Για την προσωπική του απόδοση είπε: “Πάντα παίζω με 200%, αλλά δεν είχα ρυθμό στα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα ένιωθα λίγο καλύτερα, αλλά δεν έχει αυτό σημασία. Είμαι έμπειρος σε αυτό το πρωτάθλημα, ξέρω πόσο πιέζω εγώ τον εαυτό μου, ξέρω τι σημαίνει να είσαι σε μεγάλη ομάδα”.

To Top