“Μισή” η ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο, θλάση ο Οικονόμου

Νέο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ με τον Μάριο Οικονόμου να μένει εκτός λόγω θλάσης. Έτοιμος ο Μπακάκης, μέρος του προγράμματος ο Ολιβέιρα που νιώθει ενοχλήσεις. Με “μισή” ομάδα κόντρα στον Πανιώνιο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι θα δώσουν το παρών στον ημιτελικό με τον Άρη.

Ο Μάριος Οικονόμου είχε ενοχλήσεις από τη χθεσινή προπόνηση και σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ελαφριά θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον Μάσιμο Καρέρα στο κέντρο της άμυνας ενόψει Πανιωνίου καθώς ο Τσιγκρίνσκι είναι εκτός με τραυματισμό και ο Βράνιες είναι τιμωρημένος. Έτσι οι διαθέσιμοι είναι ο Σβάρνας και ο Λάτσι, ενώ υπάρχει και ο Έλντερ Λόπες που αγωνίστηκε ως αριστερό στόπερ κόντρα στον ΟΦΗ, σε παιχνίδι που επίσης ο Ιταλός τεχνικός είχε «πονοκεφάλους» για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο λόγω απουσιών.

Στην προπόνηση της Πέμπτης στα Σπάτα, ο Νέλσον Ολιβέιρα δοκίμασε να προπονηθεί κανονικά όπως αναμενόταν, ωστόσο ο Πορτογάλος επιθετικός έβγαλε μόνο μέρος του προγράμματος καθώς αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στην περιοχή των κοιλιακών – προσαγωγών. Αντίθετα, ο Μιχάλης Μπακάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο και είναι έτοιμος για το ματς της Νέας Σμύρνης. Φυσικά οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης στα Σπάτα πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό δίτερμα (κάτι το οποίο συνηθίζει ο Μάσιμο Καρέρα) με τη συμμετοχή παικτών και από την ομάδα της Κ19. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Παρασκευής στις 12:00.

To Top