ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μιχαηλίδης: “Είμαι ανοιχτός για την ΚΑΕ, έχει βάλει βάσεις ο Γουλιέλμος, αλλά υπάρχει ακόμη δρόμος”

O πρόεδρος της Αυτοκρατορίας των τίτλων του μπασκετικού Άρη Άκης Μιχαηλίδης μίλησε με αφορμή την βράβευση του στο περιθώριο του All Star Game.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για το ότι τιμήθηκε από την ΚΑΕ Άρης ανέφερε:

Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά, μεγάλη τιμή για εμένα που τιμήθηκα σε εκείνη την εκδήλωση, μου θύμισε παλιές δόξες.

Είναι η ιστορία του Άρη, είναι το παρελθόν που κρατάει στο πετσί του ο Αρειανός.

Και πρέπει να τα θυμόμαστε, για να βλέπουμε τι είχαμε και τι δεν έχουμε σήμερα.

Για το τι σκέφτηκε για την βράβευση του:

Σκέφτηκα ότι πάνε τόσα χρόνια και δεν μας ξέχασαν ακόμη, είμαστε ζωντανοί στις μνήμες των ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Αυτές οι στιγμές που έζησα στο παρελθόν με τον Άρη δεν αλλάζουν με τίποτα στον κόσμο, τα κύπελλα, τα πρωταθλήματα, οι συγκινήσεις και οι επιτυχίες σε Ελλάδα και εξωτερικό θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στην μνήμη μου για πάντα όσο ζω.

Για τον Άρη του σήμερα και το τι χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσει:

Έχω μιλήσει και με τους ανθρώπους του Άρη του σήμερα, δεν φτάνει μόνο η προσπάθεια, χρειάζονται πολλά πράγματα για να ξαναγίνει ο Άρης μεγάλος και να έχει τις δόξες των προηγούμενων χρόνων.

Χρειάζονται τα χρήματα, γιατί χωρίς τα χρήματα δεν γίνετε να συμβεί τίποτα, όπως και η δουλειά, δεν γίνεται ο Άρης να προχωρήσει χωρίς δουλειά, πρέπει να στηρίζεται σε επιτελεία και ανθρώπους, δεν γίνεται να προχωρήσεις διαφορετικά.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Γουλιέλμο:

Τον κ.Γουλιέλμο τον είχα γνωρίσει σε μια κοινωνική εκδήλωση στο τέλος του καλοκαιριού και τον είδα προχθες για δεύτερη φορά.

Κάποια στιγμή τώρα θα μιλήσουμε εκτενέστερα από κοντά, μέχρι τώρα δεν είχαμε αυτήν την ευκαιρία.

Έλαβα αυτήν την πρόσκληση, αν με καλέσει ο κ.Γουλιέλμος να είμαι ακόμη πιο κοντά ευχαρίστως θα βοηθήσω.

Για το τι θα πει στον Δημήτρη Γουλιέλμο:

Δεν θέλω να τα πω δημόσια αυτά τα πράγματα, θα τα πω κατ ιδίαν στον Γουλιέλμο, το θέμα είναι αν υπάρχουν τα χρήματα η αξιοποίηση τους να γίνει σωστά και με ένα επιτελεία γύρω του.

Όσο προικισμένος και αν είναι ένας άνθρωπος πρέπει να υπάρχουν και άλλοι δίπλα του, για να τον βοηθήσουν, για να τρέχουν ώστε να βγει η δουλειά.

Για το ότι ο Δημήτρης Γουλιέλμος είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του:

Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό, αλλά δεν φτάνει, η κανονικότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση, είναι η βάση, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Από αυτά που αντιλαμβάνομαι και από όσο παρακολουθώ βλέπω ότι είναι ένας συνεπής άνθρωπος που θέλει να βάλει κάποιες βάσεις, βέβαια δεν φτάνει μόνο αυτό, υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα.

Για το αν ο Άρης μπορεί να φτάσει στο σημείο να ξαναγίνει ακόμη και πρωταθλητής:

Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις για το μέλλον, αν μου ζητηθεί θα συμβάλω για να γίνει αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα.

Για την συνάντηση που είχε με τους τότε προέδρους του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ, Χαϊτογλου και Βειζυρτζή αντίστοιχα:

Υπήρχε επίπεδο, μπορεί να ήμασταν αντίπαλοι στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά υπήρχε μια πραγματική φιλία η οποία μένει μέχρι σήμερα.

To Top