ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μιχαλήτσος: “Μια νέα αρχή με τον Παναθηναϊκό, ο Άρης θα ανακάμψει”

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα της φετινής σεζόν, στάθηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε και την ποινή – σκάνδαλο των -6 βαθμών.

Αναλυτικά όσα στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά ανέφερε: “Ενώ πηγαίναμε αρκετά καλά στα φιλικά και υπήρχε αισιοδοξία, αυτό δεν έκανε καλό. Βέβαια και αυτή η απαισιοδοξία δεν πρέπει να υπάρχει, απλά η ομάδα δεν έχει χημεία στους παίκτες που πήρε.

Οι αντίπαλοι παίρνουν αποτέλεσμα από τον Άρη παίζοντας αμυντικά, έχουν διαβάσει τον Άρη, κλείνονται πίσω και δεν υπάρχει plan b.

Αν ο Άρης προηγηθεί μπορεί το ματς να πάει 4-0 επειδή θα ανοιχτούν, αν δεν προηγηθεί όμως δεν υπάρχει άλλο σχέδιο.

Ακόμη κι έτσι όμως ο Άρης θα ανακάμψει, έχει χίλια καλά πέρα από τα μειονεκτήματα του. Δεν θα πρέπει να τα βάψουμε μαύρα, θα κάνουμε μία αρχή με τον Παναθηναϊκό”.

Για το ρόστερ του Άρη:

“Η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει πολύ καλύτερα σέντερ μπακ από τα περσινά που είναι σημαντικό. Πρέπει να κερδίσουμε, να αλλάξει ψυχολογία και ο κόσμος να μην συμπεριφέρεται σαν να καταστραφήκαμε.

Για εμένα όμως θα έπρεπε να έρθει ένας σέντερ φορ άλλου τύπου και να έχεις χαφ που να πατάει περιοχή. Aκόμη θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότεροι παίκτες που απειλούν από στημένα”.

Για το αν είναι καλό ότι ο Άρης αντιμετωπίζει άμεσα τον Παναθηναϊκό:

“Είναι καλό αυτό, 100%. Αν κερδίσεις τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό, θα είναι μία ανάσα για τον Άρη και το παιχνίδι πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία, θα είναι καλύτερα η ψυχολογία και του προπονητή και των ποδοσφαιριστών και του κόσμου”.

Για τον Μάντζιο:

“Θα μπορούσα να πω πιο πολλά για ευθύνες αν ήξερα τι έγινε στον σχεδιασμό, δεν μπορώ να τα ξέρω αυτά τα πράγματα, το εύκολο θύμα είναι ο προπονητής”.

Για τις μεταγραφές:

“Είναι καλό αλλά δημιουργεί ένα θέμα ανταγωνισμού, όταν χτίζεις μία ομάδα δεν πρέπει να έχεις ούτε λίγους αλλά ούτε πολλούς. Ο Τζέγκο ήταν βασικός τώρα είναι τρίτος, ο Ματίγια ξαφνικά είναι τέταρτος”.

Για το αν μπορεί αυτό το ρόστερ του Άρη να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα:

“Δεν θέλω να πω για πρωτάθλημα, πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα για να πάρεις πρωτάθλημα, είναι δύσκολο. Μπορεί να έχεις super-oμάδα αλλά να μην μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα”.

Για το αν επηρεάζει το -6:

“Σαφώς και επηρεάζει, δεν γίνεται να ξεκινάει το πρωτάθλημα και να μην ξέρεις τι συμβαίνει. Πιστεύω πάντως ότι θα ανατραπεί το -6 γιατί είναι μία απόφαση κατάφωρα άδικη”.

To Top