Μοίρασαν προσκλήσεις στους μαθητές ενόψει του Άρη

Μοίρασαν προσκλήσεις στους μαθητές ενόψει του Άρη, στο πλαίσιο της γενικότερης κινητοποίησης που υπάρχει στην ομάδα του Περιστερίου για το αυριανό παιχνίδι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου: “Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola, σε μια προσπάθεια να γεμίσει το Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» από μικρούς μαθητές και να δημιουργήσει μια νέα γενιά φιλάθλων του Γ.Σ.Π., επισκέφτηκε το 9ο και 38ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου.

Οι αθλητές της ομάδας, Βασίλης Μουράτος και Παναγιώτης Φιλιππάκος, συνοδευόμενοι από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας της ΚΑΕ, Μανώλη Τσαγκιώτη και τον assistant manager, Άκη Παπακωνσταντίνου, αφού πρώτα μοίρασαν αυτόγραφα, στην συνέχεια έδωσαν προσκλήσεις στους μαθητές για τον σαββατιάτικο (16/3, 18:00) αγώνα με τον Άρη.

Οι μαθητές δέχτηκαν με ενθουσιασμό την αντιπροσωπεία της ομάδας των δυτικών προαστίων και αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες!

Υπενθυμίζεται πως η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου (Παρασκευή 19:00-21:00 & Σάββατο από τις 14:00) καθώς και από την Γραμματεία το πρωί του Σαββάτου (16/3)”!

To Top