ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μολυβδάς: “Συγκέντρωση στο αμυντικό τρανζίσιον και την ατομική άμυνα”

Ο Θανάσης Μολυβδάς ανέλυσε μπασκετικά τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από τα Τρίκαλα, εστιάζοντας πρωτίστως στην αμυντική λειτουργία των κίτρινων.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου ανέφερε: “Επιθετικά η ομάδα των Τρικάλων χαρακτηρίζεται από την ικανότητα των παικτών της στο ένας εναντίον ενός, αλλά και στο ανοικτό γήπεδο, δυο κομμάτια από τα οποία παίρνει πάνω από το 50% των πόντων της, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τη νίκη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, κατά κύριο λόγο σε δυο τομείς του παιχνιδιού. Το πρώτο είναι το αμυντικό μας transition, το δεύτερο είναι η ατομική άμυνα, καθώς η επίθεση των Τρικάλων βασίζεται πάντα σε πολύ μεγάλο βαθμό στο ελεύθερο παιχνίδι και τις γρηγορες συνεργασίες δυο παικτών, όπως και στην ικανότητα των ψηλών να υποστηρίζουν τις συνεργασίες αυτές με επιθετικό ριμπάουντ και να σκοράρουν μετά από άστοχα σουτ.

Εμείς περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθούν ο Αθηναίου και ο Bell που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, καθώς και ο Τσαϊρέλης, ο οποίος προέρχεται από μια ίωση, ώστε να ξέρουμε αν και για πόσο χρόνο μπορούμε να τους υπολογίζουμε».

To Top