ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μονόδρομος το CAS για να καταρρεύσει η απόφαση-σκάνδαλο

Ο Άρης δέχθηκε ακόμη ένα χτύπημα κάτω από την ζώνη, αλλά γνωρίζει ότι πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Το CAS και η προσφυγή στο ανώνατο δικαστήριο είναι μονόδρομος!

Η επόμενη κίνηση είναι δεδομένη: προσφεύγει στο CAS ο Άρης για να καταπέσει το σκάνδαλο! Η ποινή των -6 βαθμών, την οποία διατήρησε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ενώ η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις.

Όπως αναφέρει και στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Άρης προσφεύγει στο CAS με μοναδικό στόχο να ξεσκεπαστεί η σκευωρία και να καταρρεύσει το σκάνδαλο! ήδη Έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας με τους νομικούς της ΠΑΕ για τις απαιτούμενες ενέργειες.

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα εξετάσει τις περαιτέρω κινήσεις της σε νομικό επίπεδο, διότι δεν πρόκειται να αφήσουμε την υπόθεση να κλείσει εδώ. Πρώτο μας βήμα θα είναι η προσφυγή στο CAS”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ τονίζεται με έμφαση:

“Για ένα πράγμα, όμως, να είναι βέβαιοι όλοι: Αυτή η απόφαση θα μας πεισμώσει ακόμη περισσότερο. Αυτοί που ενοχλήθηκαν από την 3η θέση πέρυσι, να ξέρουν ότι στο νέο πρωτάθλημα θα είμαστε ακόμη πιο ισχυροί.

Αυτούς τους βαθμούς, τους οποίους μας «κλέβουν», θα τους αναπληρώσουμε. Και θα πάρουμε όσους ακόμη χρειαστούν για να είμαστε και πάλι εκεί ψηλά και να πάμε ψηλότερα. Κι ας μην σας αρέσει… Όσους τρόπους κι αν ανακαλύψουν για να μας λυγίσουν, εμείς δεν θα λυγίσουμε ποτέ. Να το ξέρουν”.

To Top