Μουρίνιο: «Λάθος μου που απέρριψα την εθνική Πορτογαλίας για την Ρόμα»

Λάθος να απορρίψει την πρόταση της εθνικής Πορτογαλίας για τη Ρόμα χαρακτήρισε την απόφασή του ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, είπε πως προκειμένου να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα απέρριψε την εθνική ομάδα της πατρίδας του και πως αν του δοθεί ξανά η ευκαιρία τότε θα την αρπάξει.

«Σε ερώτηση για το ποια ομάδα θα ήθελε να προπονήσει, ο 61χρονος τεχνικός απάντησε: «Την εθνική Πορτογαλίας, και αυτό πιστεύω ότι είναι κάτι φυσιολογικό. Είχα δύο φορές την ευκαιρία να κάτσω στον πάγκο της, αλλά δεν ήταν η σωστή στιγμή. Τότε, αποφάσισα να παραμείνω στη Ρώμη, κυριάρχησαν τα συναισθήματά μου και τελικά νομίζω ότι πήρα τη λάθος απόφαση

Η εθνική Πορτογαλίας έχει μια πολύ δυνατή ομάδα, είναι μια από τις καλύτερες εθνικές ομάδες του κόσμου. Ωστόσο, είχα δεθεί συναισθηματικά με τη Ρόμα, τους οπαδούς της και με την πόλη. Για αυτό και δεν αποδέχθηκα την προσφορά που μου έγινε. Αν έρθει μια τρίτη ευκαιρία να προπονήσω την εθνική ομάδα της χώρας μου, θα την αρπάξω».

Επιπλέον, τονίζοντας ότι του αρέσουν οι προκλήσεις, πρόσθεσε: «Οι δύο ευρωπαϊκοί τελικοί με τη Ρόμα ήταν ένα πολύ δύσκολο επίτευγμα, όπως και ο τελικός του Europa League που πήγα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι δύο αυτές ομάδες αντιμετώπιζαν πολλές δυσκολίες όταν πήγα, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις. Μερικές φορές όμως, περιμένουν από εμένα να κατακτήσω τρόπαια με ομάδες που δεν είναι και οι δυνατότερες, και νομίζω ότι αυτό είναι άδικο».

To Top