Μουρίνιο: «Πολλά συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ είναι καιρός να το απολαύσουν» (video)

Συγχαρητήρια στον Γιούργκεν Κλοπ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Λίβερπουλ έδωσε ο τεχνικός της Τότεναμ Ζοσέ Μουρίνιο.

Το εγκώμιο του Γιούργκεν Κλοπ, για το ότι κατάφερε να οδηγήσει την Λίβερπουλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος , έπειτα από 30 χρόνια έπλεξε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Λοιπόν, πρώτα από όλα συγχαρητήρια, νομίζω είναι προφανές σε όλους στην ομάδα της Λίβερπουλ, όχι απλά στους προπονητές και τους παίκτες, αλλά σε όλους τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Πολλά συγχαρητήρια, είναι καιρός να το απολαύσουν μετά από τόσο καιρό.

Οπότε αν τα αποτελέσματα στη πρώτη σεζόν δεν είναι καλά, βελτιώνεσαι. Αν και στη δεύτερη δεν είναι καλά, συνεχίζεις. Και μετά πας στη τρίτη και την τέταρτη. Και φυσικά όταν ο προπονητής είναι καλός και η οργάνωση από πίσω είναι καλή και καταφέρνουν να κάνουν συλλογική δουλειά και να δουλέψουν όπως το έκαναν, τα αποτελέσματα έρχονται.

Οπότε νομίζω είναι ένα τέλειο παράδειγμα για ανθρώπους που νομίζουν ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται σε μία βδομάδα σε ένα μήνα ή ένα χρόνο. Άρα διπλασιάζω τα κοπλιμέντα μου λόγω του ότι αποδέχτηκαν ότι ήταν ένα πρότζεκτ. Συγχαρητήρια».

To Top