ΜΠΑΣΚΕΤ

Μούρτος: «Στόχος του Άρη είναι η εξυγίανση, πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα να φοράς αυτή τη φανέλα»

Ο φόργουορντ του Ηφαίστου, Σπύρος Μούρτος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φετινή χρονιά του Άρη και τον στόχο που πρέπει να έχει ο σύλλογος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που κλειδώσαμε την 7η θέση. Είναι ήδη παραπάνω από τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι» είπε αρχικά στην ΕΡΤ για τον Ήφαιστο, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στον Άρη, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2007 μέχρι και πέρσι.

«Έπαιξα όλα μου τα χρόνια στον Άρη, είναι ουσιαστικά η πρώτη μου χρονιά σε άλλη ομάδα. Σήμερα ήταν λιγότερο περίεργο απ’ ότι στον πρώτο γύρο στο Παλέ. Έπαιζα και πάλι απέναντι σε πολλούς φίλους και σε μια φανέλα που φορούσα πολλά χρόνια κάτι που σου δημιουργεί ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα»

Για τη φετινή χρονιά του Άρη είπε: «Τα αποτελέσματα και η βαθμολογική θέση του Άρη έχουν λόγο καθώς πάντα υπάρχουν απαιτήσεις. Όμως δεν έχουν τον κύριο λόγο αυτή την στιγμή λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων κάνει κάθε φορά και ένα βήμα παραπάνω για την εξυγίανση. Στόχος του Άρη είναι η εξυγίανση και στη συνέχεια να μπορέσει να κάνει το βήμα για να δώσει και αγωνιστική χαρά. Αν συνυπάρχουν και τα δύο είναι το καλύτερο, όμως είναι δύσκολο να τα πετύχεις.

Κατάφεραν τα παιδιά μέσα από δύσκολα παιχνίδια να κρατήσουν την κατηγορία και συγχαρητήρια για αυτό. Ήταν μια ζόρικη χρονιά, το ξέρω γιατί τα έζησα και εγώ. Τους παρακολουθούσα, μιλούσαμε με τα παιδιά. Τέλος καλό όλα καλά».

To Top