Μπάγερν: Επιβράβευσε χάκερ που εντόπισε σφάλμα στο σύστημα ασφαλείας της

Χάκερ προειδοποίησε τη Μπάγερν για πρόβλημα στο σύστημα ασφαλείας στην επίσημη ιστοσελίδας της και οι Βαυαροί τον ευχαρίστησαν με ένα ιδιαίτερο δώρο.

Με υπογεγραμμένη φανέλα του Τόμας Μίλερ επιβράβευσε η Μπάγερν Μονάχου έναν ιδιαίτερα εξυπηρετικό χάκερ, ο οποίος την προειδοποίησε για ρήγμα στο σύστημα ασφαλείας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου!

Όπως εξηγεί η «Sun», ο ειδικός σε θέματα ασφαλείας υπολογιστών που τυγχάνει να είναι και οπαδός του συλλόγου εντόπισε προβλήματα στο σύστημα ασφαλείας και τους έστειλε άμεσα επιστολή προκειμένου να τους προειδοποιήσει.

«Μόλις διαπίστωσα το ρήγμα στο λογισμικό τους, έγραψα μια αναφορά και τους την έστειλα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος σε δηλώσεις του, εξηγώντας πως επιτήδειοι δράστες θα μπορούσαν να είχαν παραβιάσει το σύστημα και να διαρρεύσουν ευαίσθητες πληροφορίες, όπως τα οικονομικά στοιχεία των Βαυαρών.

Για καλή τους τύχη ωστόσο, ο… φιλικός χάκερ εντόπισε πρώτος το πρόβλημα και έστειλε τη σχετική αναφορά στη Μπάγερν, η οποία από την πλευρά της έσπευσε να τον ευχαριστήσει στέλνοντας μια υπογεγραμμένη φανέλα του Μίλερ.

To Top