Μπάρκλεϊ: “Πιο κοντά στον Τζόρνταν ο Κόμπι, όχι ο ΛεΜπρόν”

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δήλωσε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ότι πιο κοντινό είδε ο κόσμος στον Τζόρνταν και όχι ο ΛεΜπρόν, αφού είχε άλλη φιλοσοφία.

Ησυζήτηση για τον Μάικλ Τζόρνταν και τον G.O.A.T (καλύτερος παίκτης όλων των εποχών) έχει ανάψει ξανά λόγω του “The Last Dance”.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ έχει ξεκαθαρίσει ότι στο μυαλό του ο κορυφαίος είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, σπεύδει να προσθέσει ωστόσο ότι κανείς δεν έφτασε πιο κοντά σε αυτόν  από τον Κόμπι Μπράιαντ.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο “Sir Charles” τόνισε έπειτα από σχετική ερώτηση: “Προσωπικά πιστεύω ότι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών είναι ο Τζόρνταν. Ο ΛεΜπρόν είναι πιο κοντά στον Μάτζικ Τζόνσον λόγω στυλ παιχνιδιού”.

Στην συνέχεια ο Μπάρκλεϊ πρόσθεσε: “Κοιτάξτε, δεν θα πω ούτε ένα κακό πράγμα για τον ΛεΜπρόν, αλλά το πιο κοντινό που έχουμε δει ποτέ στον Μάικλ ήταν ο Κόμπι. Αυτό που εννοώ είναι ότι έβλεπε το παιχνίδι με έναν ίδιο τρόπο (σ.σ με τον Τζόρνταν). Ήθελε απλώς να νικήσει και δεν τον ανησυχούσε τι σκεφτόντουσαν οι συμπαίκτες του ή ο προπονητής του”.

To Top