ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπάρλος: “Δεν είμαστε… εταίρες, πλήρωσε κύριε Βαρουξάκη!”

Δριμύ κατηγορώ από το Νίκο Μπάρλο, ο οποίος εξαπέλυσε πυρ κατά του Ιωνα Βαρουξάκη για τις οφειλές στους παίκτες του Πανιωνίου και τον καλεί να τους εξοφλήσει άμεσα!

Ο έμπειρος φόργουορντ μέσω του λογαριασμού του στο facebook έβαλε κατά του ισχυρού άνδρα του Πανιωνίου, όντας ο δεύτερος που το κάνει, μετά το Νίκο Μίχαλο, για το γεγονός πως οι παίκτες της ομάδας παραμένουν απλήρωτοι, έστω κι αν εκπλήρωσαν τον στόχο της ανόδου στην Stoiximan.gr Basket League!

Αναλυτικά τι έγραψε ο Μπάρλος:

“Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα και μετά την 6η αγωνιστική και τη νίκη επί του Ηρακλή με… αφορμή την αξίωση για πριμ μας είχες πει εταίρες. Τότε αυτό το κατάπιαμε γιατί έπρεπε ο Πανιώνιος να πετύχει τον στόχο του και να επιστρέψει στην BasketLeague. Τώρα που αυτός ο στόχος εκπληρώθηκε, παρότι είχες δηλώσει δημοσίως ότι θα έρθει η ώρα της επιβράβευσης, εσύ συνεχίζεις να κοροϊδεύεις. Ανθρώπους επαγγελματίες, με ιστορία, διαδρομή, οικογένειες και παιδιά κάνοντας την πλάκα σου. Εμείς κύριε Βαρουξάκη εταίρες δεν είμαστε, είμαστε αρσενικά και φοράμε παντελόνια. Σταμάτησε την πλάκα και πλήρωσε την ομάδα, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι κρατάς τον λόγο σου και σέβεσαι τις συμφωνίες που κάνεις”.

To Top