Μπάσκετ: Σειρά φιλικών για την Ακαδημία του Άρη

Έντονη δραστηριότητα είχαν τα τμήματα του Άρη το Σαββατοκύριακο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Το πρωί του Σαββάτου (07/03) το Αλεξάνδρειο επισκέφθηκε ο Ζαφειράκης Νάουσας με ένα τμήμα προμίνι. Η ομάδα από την Ημαθία μετά τον φιλικό αγώνα επισκέφθηκε το μουσείο του Άρη και στη συνέχεια παρακολούθησε τον αγώνα της αντρικής ομάδας με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε επίσης για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου με τους Μετεωρίτες Πολίχνης. Το τρίτο προπαιδικό του Άρη αντιμετώπισε την Πυλαία από την οποία ηττήθηκε, όπως επίσης και το δεύτερο προπαιδικό του Άρη από τον Άτλαντα σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Την Κυριακή (08/03) στο Αλεξανδρειο έγιναν αγώνες για το τουρνουά μίνι. Τα δύο τμήματα μίνι του Άρη κέρδισαν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη ΜΕΝΤ αντίστοιχα.

Μπάσκετ: Σειρά φιλικών για την Ακαδημία (photostory)

Φιλικά παιχνίδια με τους Shooters Φλώρινας, την Ολυμπιάδα Άνω Πόλης και τους Αμπελόκηπους έδωσε η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ το Σαββατοκύριακο (22-23/02).

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το Σάββατο η ακαδημία των Shooters επισκέφθηκε με τρία τμήματα το Αλεξάνδρειο (προπαιδικό και δύο τμήματα μικρής ηλικίας). Τα παιδιά και οι γονείς από τη Φλώρινα είχαν τη δυνατότητα, μετά τη διεξαγωγή των φιλικών παιχνιδιών, να επισκεφθούν και το Μουσείο του Αυτοκράτορα και να γνωρίσουν την πλούσια ιστορία του.

Την ίδια μέρα το προμίνι του Αρη έπαιξε στους Αμπελόκηπους. Την Κυριακή η Ολυμπιάδα Άνω Πόλης επισκέφθηκε το Αλεξάνδρειο με δύο τμήματα (προπαιδικό και ένα τμήμα με αθλητές μικρότερης ηλικιάς).

Η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ ευχαριστεί θερμά τις τρεις ομάδες για τη διεξαγωγή των όμορφων παιχνιδιών.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα φιλικά στη σελίδα του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο facebook.

To Top