ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αναστασιάδης: «Ο Γιαννάκης έχει πάθος να βοηθήσει τον Άρη! Για να είναι παρών, η υπόθεση είναι κοντά σε συμφωνία»

O Τάσος Αναστασιάδης ήταν από τους παρόντες στη χθεσινή συνάντηση του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον Ηλία Κολοβέτσιο.

Ο Τάσος Αναστασιάδης, έφορος του κολυμβητικού τμήματος φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Ο Ερασιτέχνης έχει φωνή» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την χθεσινή συνάντηση.

Αναλυτικά όσα είπε για την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε:

Να ξεκαθαρίσω πρώτα ότι δεν έχω κανέναν ρόλο μεσάζοντα στην υπόθεση, απλά γνωρίζομαι με τους ανθρώπους και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο μου. Μακάρι οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην υπόθεση να έρθουν σε συμφωνία και να προχωρήσει η όλη υπόθεση για να βοηθηθεί η ομάδα να πάει μπροστά

Για το αν ήταν συνάντηση γνωριμίας είπε:

Δεν γνωρίζω αν ήταν συνάντηση γνωριμίας ή όχι.

Για το πώς είδε τον Παναγιώτη Γιαννάκη είπε:

Αυτό που εισέπραξα εγώ, είναι ότι ο Γιαννάκης έχει μεγάλη όρεξη να δουλέψει και να βοηθήσει τον Άρη όσο μπορεί, μεγάλη όρεξη και πάθος, έχει κάνει και ο ίδιος πολλές προσπάθειες για να φέρει κάποιες χορηγίες στην ομάδα. Ενημερώθηκε ο Γιαννάκης στην συνάντηση περί χορηγιών και για να φτάνεις σε ένα σημείο να δείξεις αυτές τις προτάσεις στον Παναγιώτη Γιαννάκη, σημαίνει ότι οι συζητήσεις είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και πάνω κάτω έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές.

Για το τι ειπώθηκε στην συνάντηση είπε:

Έγινε αναφορά σε κάποια χορηγικά πακέτα και ειπώθηκε να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση ώστε να έρθουν κοντά οι δύο πλευρές και να συζητήσουν και γιατί όχι να έρθουν σε συμφωνία, γιατί και οι Τούρκοι επιχειρηματίες άρχισαν να ανησυχούν και ήθελαν να γνωρίζουν γιατί καθυστερεί τόσο πολύ το όλο θέμα.

Πάντως αυτό που θέλω να πω για όλο το θέμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο του κ. Κολοβέτσιου, πάνω στο ότι κάνει αναρτήσεις και δημοσιεύσεις σχετικά με το θέμα, είναι ότι άμα ο κ. Κολοβέτσιος δεν ήταν Αρειανός οι χορηγίες θα είχαν κάνει «φτερά». Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι η ιστορία είναι πραγματική, η πρόταση ισχύει και απλά πρέπει να κάτσουν κάτω να συζητήσουν και αν είναι να προχωρήσουν σε συμφωνία ή αν υπάρχουν διαφορές σε κάποια θέματα να τα συζητήσουν και να βρουν κάποιες λύσεις.

Για το αν είχε ενημερωθεί σχετικά με την συνάντηση η οικογένεια Λάσκαρη είπε:

Δεν γνωρίζω αν ήταν ενήμερη η οικογένεια Λάσκαρη, πάντως στην συνάντηση δεν ήταν κανένας από τους δύο.

Για το αν πιστεύει από την εμπειρία του σαν επιχειρηματίας ότι το όλο θέμα κινήθηκε με σωστό τρόπο είπε:

Η άποψη μου, και αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι ο κ. Κολοβέτσιος λειτούργησε προς όφελος των χορηγιών και της θετικής εξέλιξης. Εγώ σαν Τάσος δεν θα λειτουργούσα έτσι. Και να πω και το άλλο, αν ήμουν εγώ αυτός που έφερνα τις χορηγίες πχ στον Παναθηναϊκό και δεχόμουν όλη αυτήν την συμπεριφορά και την στάση, θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι η υπόθεση κάπου μπλοκάρει αλλά δεν γνωρίζω επί του θέματος αυτού και παραπάνω λεπτομέρειες.

To Top