ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Κλειδί” τα τουρνικέ για την Λάρισα, ο Άρης αναλαμβάνει… δράση

Το κλειστό της Λάρισας είναι αυτήν την στιγμή η πρώτη επιλογή για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό. “Κλειδί” για την έγκριση είναι τα τουρνικέ.

Στην επεισοδιακή (όπως ξεκίνησε σύσκεψη) η ΕΟΚ απέρριψε το κλειστό γήπεδο της Ξάνθης. Μετά από αυτό και με δεδομένο ότι ο Άρης ήταν ξεκάθαρος για τελικό κυπέλλου στη Βόρεια Ελλάδα, έριξε στο τραπέζι την πρόταση της Λάρισας και το κλειστό γήπεδο της Νεάπολης. Με την πρόταση αυτή συμφώνησε ο Παναθηναϊκός, οπότε η ΕΟΚ έριξε το… μπαλάκι στην αστυνομία.

Σημείο “κλειδί” και απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκριση είναι η τοποθέτηση τουρνικέ για να υπάρχει ηλεκτρονικό εισιτήριο, οπότε εφόσον τοποθετηθούν τότε η αστυνομία ξεκαθάρισε ότι θα ανάψει το πράσινο φως.

Ήδη, ο Άρης αναλαμβάνει… δράση κι ασχολείται ενεργά με το θέμα προκειμένου να εξασφαλιστεί η τοποθέτηση των τουρνικέ μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, ημέρα διεξαγωγής του τελικού και γενικά να υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί εκεί το τζάμπολ.

Οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, τη στιγμή που αποφασίστηκε ως εναλλακτική λύση το ΟΑΚΑ, όμως ο Άρης το θέμα είναι ότι ο Άρης δεν έχει ανάψει το πράσινο φως.

To Top