ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λάσκαρης: “Συνεχίζουμε το πλάνο μας, αυξάνουμε το μπάτζετ και μειώνουμε τα χρέη μας” (video)

Ο Νίκος Λάσκαρης υπογράμμισε στο περιθώριο της κλήρωσης πως ο Άρης συνεχίζει το πλάνο του, αυξάνοντας το μπάτζετ και μειώνοντας τα χρέη του.

Για το αποτέλεσμα της κλήρωσης και το ότι ο Άρης υποδέχεται την 3η, 5η και 7η αγωνιστική διαδοχικά ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ σχολίασε: “Αυτό έχει και υπέρ και κατά. Το καλό είναι ότι τώρα τουλάχιστον ξέρουμε πως πρέπει να ετοιμαστεί η ομάδα και πότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύο δυνατά παιχνίδια ανά βδομάδα. Όχι ότι είναι λιγότερο δύσκολο με τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά είναι διαφορετικό να παίζεις με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό”.

Για τον Άρη της νέας χρονιάς είπε: “Εμείς συνεχίζουμε το πλάνο μας αργά και σταθερά. Αυξάνουμε το μπάτζετ μας κάθε χρόνο, μειώνουμε τα χρέη μας, κάνουμε την ΚΑΕ πιο ανταγωνιστική και αυτό που μένει είναι να δούμε στην πράξη αυτό το σύνολο που έχει ετοιμαστεί πως θα είναι στον αγωνιστικό χωρό”.

Για το τι θα θεωρήσει επιτυχία στο τέλος της χρονιάς δήλωσε: “Να έχουμε παίξει ωραίο και θεαματικό μπάσκετ, με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας”.

Για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ είπε: “Είναι ένα φιλικό, αγώνας προετοιμασίας, είναι μια γιορτή του μπάσκετ. Θα δούμε την ομάδα μας να παίζει. Είδαμε στην προπόνηση πως ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα, θα δούμε και την Κυριακή. Ελπίζω να τους δείξουμε το ευ αγωνίζεσθαι και την δυναμική της έδρας μας”.

To Top