ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρίφτης: “Χρήσιμο και δυνατό φιλικό, όχι στα αφοριστικά συμπεράσματα”

Στο πώς είδε την ομάδα του σε αυτό το πρώτο φιλικό στο Αλεξάνδρειο και στο κατά πόσο μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα στάθηκε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη χρησιμότητα του φιλικού με τον Απόλλωνα Πατρών: «Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό. Ήταν σκληρό, είχε ένταση και τακτική…. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, είναι σαφές ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα πρέπει μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε και να βρεθούμε ακόμα καλύτερα μέσα στο γήπεδο».

Για την λειτουργία της ομάδας: «Είχαμε μια αμυντική βάση, αλλά στην επίθεση χρειαζόμαστε δουλειά. Είναι αρκετά κομμάτια που πρέπει να δούμε όσον αφορά στην τακτική, αλλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Σήμερα ήμασταν αρκετά σφιγμένοι, δεν είχαμε καλό μακρινό σουτ.

Κοιτάμε το επόμενο φιλικό και θέλουμε όλα αυτά τα παιχνίδια να μας βοηθήσου, ώστε να είμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Για την εντολή του στον Μπάκνερ να πάει περισσότερο κοντά στο καλάθι: «Ο Μπάκνερ το έχει. Είναι γρήγορος και είναι κάτι που χρειαζόμαστε».

Για το αν είναι λίγο πρόωρο το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ και το αν βάζουν τον πήχη ψηλά: «Δεν έχει σημασία αν είναι νωρίς. Δεν υπάρχει πήχης στα φιλικά. Τα φιλικά είναι φιλικά. Το ποτήρι είναι μισοάδειο και μισογεμάτο. Εξαρτάται πώς το κρίνει ο καθένας. Το θέμα είναι τα συμπεράσματα. Δεν χρειάζεται, όμως, να βγάζουμε αφοριστικά συμπεράσματα».

Για τον Μπαρλ και το αν προλαβαίνει το κυριακάτικο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ: «Είναι μάλλον δύσκολο και ήταν λίγο παρακινδυνευμένο ν΄ αγωνιστεί την Κυριακή. Θα το δούμε, όμως, αύριο…».

Για το ότι ο Άρης έδειξε αρκετά δυνατός κάτω από το καλάθι, ωστόσο, του έλειπε το περιφερειακό σουτ: «Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε καλό περιφερειακό σουτ. Αλλά αυτό είναι και θέμα μέρας, προπόνησης και αυτοπεποίθησης. Το βασικό είναι να λειτουργούμε ως ομάδα. Χρειάζεται προπόνηση για να το βγάλουμε και αυτοπεποίθηση, που χτίζεται μέρα με τη μέρα».

To Top