ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεργασία του ΓΑΣ Έδεσσας με τον Άρη

Σε συνεργασία με την ΚΑΕ Άρης προχωράει ο ΓΑΣ Έδεσσας. Η συνεργασία θα αφορά την Ακαδημία του συλλόγου  με την αντίστοιχη του Άρη.

Οι ομιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Μετά από ενέργειες του νέου Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του ΓΑΣ Έδεσσας Δημήτρη Τσακαγιάννη, «γεννήθηκε» η ιδέα της συνεργασία των δύο συλλόγων.

Σε ανταλλαγή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ο εκπρόσωπος των Ακαδημιών της ΚΑΕ Άρης, Μάνος Χάλαρης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σας γνωστοποιούμε την θέληση μας να σας παρέχουμε τεχνογνωσία και να ανταλλάσουμε ιδέες για διάφορα θέματα. Πρόθεση μας είναι να στηρίξουμε ομάδες της περιφέρειας και να υποστηρίξουμε την διοργάνωση αθλητικών ημερίδων».

Αυτή η κίνηση εντάσσεται στην νέα προσπάθεια που κάνει ο ΓΑΣ Έδεσσας ώστε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο της δομές του (προπονητικές-οργανωτικές), με μεταφορά τεχνογνωσίας, από μια από τις καλύτερες Ακαδημίες της χώρας, ώστε να προσφέρει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους αθλητές της και τις οικογένειες τους.

Η παραπάνω συνεργασία θα επικυρωθεί με την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ανδρική ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας με την παιδική ομάδα του Άρη. Να σημειώσουμε ότι η παιδική ομάδα του Άρη συμμετείχε στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων 2016, που έγινε στα Τρίκαλα και κατέλαβε την 4η θέση.

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 18:00στο ΔΑΚ της πόλης. Ο ΓΑΣ καλεί του φίλους του μπάσκετ να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

afisa-gas-edessas-paidiko-aris

Πηγή: tsiotras.blogspot.com

To Top