Μπέος: «Γιατί όχι ο Βόλος να μην πανηγυρίσει το Κύπελλο ή την έξοδο στην Ευρώπη» (video)

Ο Βόλος παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις για τη σεζόν 2021-2022 και τις μεταγραφές, με τον Δήμαρχο της πόλης και πρόεδρο της ομάδας, Αχιλλέα Μπέο να τονίζει ότι οι Βολιώτες μπορούν σύντομα να πανηγυρίσουν μια επιτυχία.

Στο «Ξενία» το βράδυ της Τετάρτης (11/8) ο Βόλος διοργάνωσε την καθιερωμένη εκδήλωση πριν την έναρξη της σεζόν, όπου παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας και τα 16 νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.

Μετά τις παρουσιάσεις, τον λόγο πήρε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος κάλεσε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται για ακόμα μια σεζόν, υποστηρίζοντας πως ο Βόλος έχει τη δυνατότητα σύντομα να πανηγυρίσει μια μεγάλη επιτυχία, είτε την κατάκτηση του Κυπέλλου είτε την έξοδο στην Ευρώπη.

«Η ομάδα αυτή ξεκίνησε από το μηδέν. Μέσα σε τέσσερα χρόνια δημιουργήσαμε ένα δυνατό σύνολο. Ευτύχησα να έχω συνεργάτες που πίστεψαν στο όραμα και γινόμαστε κάθε χρόνο δυνατοί. Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι κάθε χρόνο όλοι να στηρίζετε την προσπάθεια και να πανηγυρίσουμε επιτυχίες. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε πολλά πράγματα. Η φετινή χρονιά είναι κομβική για την ομάδα και την πόλη. Πιστεύω πως έχουμε προετοιμαστεί ώστε η ομάδα να καθιερωθεί και σύντομα να πανηγυρίσει γιατί όχι και ένα τίτλο. Όχι το πρωτάθλημα, αλλά το Κύπελλο ή την έξοδο στην Ευρώπη. Αρκεί να είμαστε κοντά στην ομάδα», ανέφερε ο Μπέος.

Δείτε την παρουσίαση της εκδήλωσης στο βίντεο που ακολουθεί:

To Top