ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαγκαλιάνης: “Με τον κόσμο μας μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες”! (video)

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ για την ευκαιρία που του δόθηκε φέτος, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η νέα σεζόν πρέπει θα βρει τον Άρη με υψηλότερους στόχους

Όπως είπε αρχικά: “Η χρονιά κατά την γνώμη μου είναι πετυχημένη. Βγήκαμε Ευρώπη και φτάσαμε μια ανάσα πριν τον τελικό. Έκανα και εγώ τα παιχνίδια μου και κατάφερα να δείξω κάποια πράγματα στον προπονητή και την ομάδα μου. Θα πρέπει να δουλέψουμε για τη νέα χρονιά και να επιστρέψουμε συγκεντρωμένοι για να ανεβάσουμε τον Αρη πιο ψηλά.

Για το πόσο έλειψε η παρουσία του κόσμου του Άρη:

“Και στα πλεί οφ αλλά και στο αγώνα Κυπέλλου, ο κόσμος ήταν αυτός που έλειψε περισσότερο. Με τον κόσμο δίπλα μας, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Είμαστε μια δυνατή ομάδα. Εύχομαι να επιστρέψουν όσο πιο νωρίς στα γήπεδα και ειδικά στο γήπεδο μας, γιατί είναι ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή μας.”

Για το πόσο επηρέασε τον Αρη η αγωνιστική απραξία εξαιτίας της καραντίνας:

“Στην καραντίνα δεν υπήρχε απραξία. Δουλέψαμε στο 100% γιατί μας είχε στείλει πρόγραμμα η ομάδα. Ψυχολογικά υπήρχε ένα θέμα με όλα τα παιδιά, γιατί δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το τι έγινε στον κόσμο. Μόλις γυρίσαμε στα γήπεδα, όλο αυτό άλλαξε. Η διάθεση ανέβηκε στα επίπεδα που θέλαμε και δουλέψαμε για να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα δυνατοί.”

Για το πόσο σημαντικές ήταν οι ευκαιρίες που πήρε στα πλέι οφ:

“Προσπάθησα να δώσω αυτό που μπορούσα. Περίμενα αυτή την ευκαιρία από τον προπονητή και πιστεύω ότι την άρπαξα. Ο στόχος της νέας χρονιάς είναι να έρθουμε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς στην προετοιμασία -το οποίο είναι ρίσκο γιατί έχουμε κάνει ήδη μια μίνι προετοιμασία και θα πρέπει να κάνουμε ακόμα μια. Τη νέα χρονιά θα πρέπει να κυνηγήσουμε τους στόχους, που θα είναι μεγαλύτεροι από φέτος.”

To Top