Μπακασέτας: «Κάποια ματς οφείλεις να τα κερδίσεις»

Το αυριανό ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Γεωργία είναι από αυτά που… οφείλει να κερδίσει η «γαλανόλευκη», όπως τόνισε ο Τάσος Μπακασέτας στη συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος της Τράμπζονσπορ υπογράμμισε ότι το αυριανό παιχνίδι είναι από εκείνα που… οφείλει να κερδίσει η «γαλανόλευκη», αν θέλει να διακριθεί στη συγκεκριμένη προκριματική φάση, και παράλληλα να δώσει συνέχεια στη σημαντική ισοπαλία στην Ισπανία στην πρεμιέρα του θεσμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας στη συνέντευξη της Εθνικής για τον αυριανό αγώνα με την Γεωργία:

– τι πρέπει να κάνει η Εθνική στο αυριανό ματς: «Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή. Να δείξουμε από την αρχή στον αντίπαλο πως μόνος στόχος μας είναι η νίκη και να πάρουμε σαν παράδειγμα το παιχνίδι με την Ισπανία, το πόσο αγαπημένοι και μαζί ήμασταν σε αυτή την προσπάθεια. Η συγκέντρωση και η πειθαρχία μπορούν να μας δώσουν αυτό που τόσο πολύ θέλουμε».

– τη βελτίωση της Εθνικής επί Φαν’ τ Σχιπ: «Η εικόνα μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δείχνει πως έχουμε βελτίωση. Κάθε φορά ψάχνουμε αυτή τη βελτίωση. Το κλίμα, άσχετα από το τι λέμε εμείς, το βλέπει όλος ο κόσμος. Πόσο πολύ μονιασμένοι είμαστε και παλεύουμε όλοι μαζί. Είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Ισπανία, αλλά υπάρχει και συνέχεια που θα κρίνει πολλά».

– το αν τα πιο δύσκολα ματς είναι αυτά που έχουν υποχρέωση νίκης: «Κάποια ματς οφείλεις να τα κερδίσεις για να πας παρακάτω και να πετύχεις το στόχο σου. Πρέπει να τα βλέπεις με μεγάλη σοβαρότητα. Απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους είσαι πιο συγκεντρωμένος. Αφήσαμε πίσω την επιτυχία στην Ισπανία και προχωράμε συγκεντρωμένοι για το ματς με τη Γεωργία».

To Top