Μπαλλής-Καραμπέρης: «Άμεση προσφυγή στον εισαγγελέα»

Απόλυτα σύμφωνοι στην ανάγκη να επέμβει εισαγγελέας και να ελέγξει τα διοικητικά, αλλά και τα οικονομικά πεπραγμένα των διοικήσεων της οκταετίας 2004-2012, εμφανίστηκαν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Ντίνος Μπαλλής, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Σωτήρης Καραμπέρης.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσαν στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Ηλιάδη δήλωσε αρχικά ο Ντίνος Μπαλλής:

«Δεν πανηγυρίζω ιδιαίτερα, γιατί είμαι πολύ προβληματισμένος από όσα άκουσα. Μου δημιουργήθηκαν αρκετά ερωτηματικά, ειδικά από τη σιγουριά του Ηλιάδη, ότι ο έλεγχος που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν πρόκειται να φέρει αποτέλεσμα. Για ποιον λόγο δεν μπαίνει ο εισαγγελέας στον Άρη, για να ελέγξει όλα όσα συνέβησαν; Διαπιστώνονται τόσες παραλείψεις στο λογιστήριο. Τι πρέπει να κάνουμε, δηλαδή, για να μάθουμε την αλήθεια;».

Για το τι θα πρέπει να συμβεί από εδώ και στο εξής:

«Να δοθούν όλα τα στοιχεία που αναφέρθηκαν στον εισαγγελέα, να μπει ένας άνθρωπος και να βρει τα πάντα. Οι αλήτες που κατάκλεψαν τον Άρη, να πάνε φυλακή και να τελειώνουμε. Ξέρω ότι ο Ηλιάδης παρέλαβε ένα σωματείο με τεράστια προβλήματα…. Δεν τον αδικώ. Αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Δεν μπορεί να υπάρχουν ημίμετρα. Είναι πολύ μεγάλο λάθος, πάντως, η αναφορά του προέδρου σε επενδυτή, γιατί δημιουργούνται ελπίδες σε έναν πραγματικά χιλιοταλαιπωρημένο λαό».

Για τη συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΠΑΕ είπε ο Σωτήρης Καραμπέρης:

«Βλέπω ότι ήρθε ένας άνθρωπος μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα και ταυτίστηκε πλήρως με αυτό που ήξερε και ένιωθε όλος ο κόσμος, ότι δηλαδή κάτι δεν πήγαινε καλά τα προηγούμενα χρόνια στην ΠΑΕ Άρης».

Για το ποια είναι η λύση στο πρόβλημα:

«Ταυτίζομαι με τον Ντίνο Μπαλλή, να πάμε στον εισαγγελέα για να διαπιστωθούν ευθύνες. Έγιναν πραγματικά απίστευτα πράγματα στον Άρη, που από μόνα τους θα έπρεπε να προκαλέσουν την παρέμβαση των κρατικών φορέων. Κανείς δε μπορεί να καταλάβει πώς έγιναν αυτά τα χρέη. Υπήρξαν τρομερά πράγματα στον Άρη, περιπτώσεις παικτών όπως ο Σιστόν ή ο Νάτσο Γκαρσία, που τους πληρώναμε χωρίς να είναι στην ομάδα. Το χειρότερο όμως είναι πως επρόκειτο για λεφτά των Αρειανών. Θεωρώ πως υπάρχει μια λύση ακόμη στο πρόβλημα για την προσφυγή στη δικαιοσύνη. Εγώ έχω πει αρκετές φορές πως βάζω την υπογραφή μου, αλλά θέλω να έρθουν άλλοι 2-3 μέτοχοι, προκειμένου να κάνουμε καταγγελία στον εισαγγελέα. Έχουμε το έννομο συμφέρον όμως θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας, πως θα πάνε άνθρωποι στη φυλακή, γιατί διαχειρίστηκαν με χείριστο τρόπο χρήματα που δεν ήταν δικά τους».

To Top