ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μπαλτατζής: “Βαθιά τα αισθήματα μου για τον Άρη, τιμή μου που ήμουν μέρος της Αυτοκρατορίας”

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Μπαλτατζής, επισκέφθηκε το μουσείο της ομάδας και μίλησε στα ερτζιανά της πόλης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow radio…

-Για την επίσκεψη του στο μουσείο του Αλεξάνδρειου: Κατά σύμπτωση ήρθα να δω τον Σάββα Καμπερίδη τώρα που ήμουν εδώ να πιούμε ένα καφέ και μου είπε να πάω. Δεν ήξερα ότι το μουσείο ήταν εκεί. Είναι τιμή μου που ήμουν εκεί και θυμήθηκα τα παλιά. Είχα βαθιά αισθήματα και ήταν πολύ ωραία.

-Για την εντύπωση που του άφησε: Πιστεύω το έχουν κάνει πολύ όμορφο γιατί αξίζει σε έναν σύλλογο σαν τον Άρη να έχει τέτοιο μουσείο. Υπήρχε μια μπάλα με το όνομα μου και την υπέγραψα.

-Για αυτά που θυμάται από τον Άρη: Ο Άρης ήταν στα τελευταία καλά του χρόνια. Ήμουν μόνο 20 χρονών εκείνη την εποχή. Με τέτοιους παίκτες έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Είμαι ακόμη φίλος με αυτούς παρά το γεγονός ότι μένω στο εξωτερικό. Ήταν τιμή μου που ήμουν μέρος αυτής της Αυτοκρατορίας.

-Για την προπονητική: Το μπάσκετ στη Σουηδία είναι πολύ διαφορετικό δεν είναι επαγγελματικό και χρειάζονται και προπονητές.

-Για την σημερινή εικόνα του Άρη: Να σου πω την αλήθεια δεν έχω παρακολουθήσει πολύ. Ποτέ δεν ήμουν μέσα στα πράγματα ώστε να ξέρω. Όπως όλες οι αυτοκρατορίες κάποτε πέφτουν. Το θέμα είναι να ξαναγυρίσει ο Άρης. Προσπαθούν πάρα πολύ να κάνουν ό,τι μπορούν. Όπως σε πολλά πράγματα στη ζωή μας, έτσι και ο αθλητισμός διαχειρίζεται από το χρήμα. Αν δεν υπάρχει προγραμματισμός και οργάνωση είναι δύσκολο να κάνεις κάτι. Προσπαθούν οι άνθρωποι να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

-Για τον Σάββα Καμπερίδη: Ο Σάββας δεν το βάζει ποτέ κάτω. Τον είχα ένα χρόνο στην Σουηδία μαζί μου όταν έπαιζε. Είναι πολεμιστής ο Σάββας.

-Για το πως είναι η κατάσταση στην Σουηδία για έναν Έλληνα που ζει και δραστηριοποιείται εκεί: Έχω και συγγενείς εδώ ακόμα και έρχομαι κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα. Με πονάει που είναι σε αυτή την κατάσταση η χώρα μου. Με πληγώνει πάρα πολύ. Αλλά τα λεφτά και τα συμφέροντα κυβερνάν τον κόσμο όπως παντού.

To Top