Μπαρτσελόνα: Ο Κίμιχ απέρριψε πρόταση επειδή ήταν χαμηλή

Ο Τζόσουα Κίμχ αποφάσισε να αρνηθεί μία πρόταση της Μπαρτσελόνα, η οποία δεν φαίνεται να άγγιξε τις δικές του οικονομικές απαιτήσεις.

Η Μπαρτσελόνα θέλησε να αποκτήσει τον Τζόσουα Κίμιχ, όμως η οικονομική πρόταση των Καταλανών δεν φαίνεται να ικανοποίησε τον 29χρονο μέσο, με τις απαιτήσεις του να θεωρούνται πολύ υψηλές για τον σύλλογο.

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε στην αντικατάσταση του Τσάβι με τον Φλικ, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει σταματήσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έγινε δεύτερη προσπάθεια προκειμένου να έρθει στην Βαρκελώνη ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, ο οποίος αποτελούσε για καιρό επιλογή του Τσάβι για τον άξονα.

Παρόλα, η πρόταση δεν ήταν αρκετή, αφού υποστηρίζεται πως ο παίκτης των Βαυαρών έχει λαμβάνειν κοντά στα 19 εκατομμύρια ετησίως, ποσό που δεν μπορούν να καλύψουν οι “Μπλαουγκράνα”.

Το συμβόλαιο του παίκτη με την Μπάγερν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα ο Χάνσι Φλικ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον πρώην παίκτη του και σε αυτό το σενάριο θα χρειαστεί να εξεταστούν άλλες επιλογές για τους Καταλανούς.

To Top