Μπαρτσελόνα: Τραυματίες οι Κουντέ, Ντεπάι, Αρούχο και Ντε Γιονγκ στο «παράθυρο» των εθνικών!

Σε εφιάλτη μετατρέπεται το διάλειμμα των εθνικών ομάδων για τη Μπαρτσελόνα, η οποία αναγκάστηκε να δει τους Κουντέ, Ντεπάι, Αραούχο και Ντε Γιονγκ να αποχωρούν τραυματίες!
Ιδιαίτερη χαρακτηρίζεται η φετινή σεζόν λόγω των σφικτών χρονικών πλαισίων και του επιβαρυμένου προγράμματος εξαιτίας του Μουντιάλ, με τη Μπαρτσελόνα να αντιλαμβάνεται από πρώτο χέρι τις αρνητικές συνέπειες.

Μέσα σε ένα διήμερο, οι Καταλανοί μέτρησαν τέσσερις παίκτες τους να τραυματίζονται με τις εθνικές τους ομάδες και πλέον αναμένεται να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για τη Βαρκελώνη προκειμένου να υποβληθούν σε περισσότερες εξετάσεις.

Ο λόγος για τους Κουντέ, Ντεπάι, Αρούχο και Ντε Γιονγκ, όλοι εκ των οποίων δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με το εθνόσημο στο στήθος. Πιο σοβαρός δείχνει ο τραυματισμός του Ντεπάι, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον ενός μήνα.

Από την άλλη, τρεις εβδομάδες αναμένεται να είναι το χρονικό διάστημα απουσίας του Ζιλ Κουντέ που επίσης τραυματίστηκε στο γόνατο, ενώ άγνωστος θωρείται προς το παρόν ο χρόνος ανάρρωσης για τους Αραούχο και Ντε Γιονγκ που ταλαιπωρούνται από μυϊκά προβλήματα.

Εξελίξεις που φυσικά προκαλούν πονοκέφαλο στον Τσάβι και το προπονητικό του επιτελείο, οι οποίοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα ενόψει και του πρώτου Clasico στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στις 16 Οκτωβρίου.

To Top