«Μπλόκο» Μαρινάκη στην ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατέστησε εγγράφως τη θέση του μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για εξουσιοδότηση του προέδρου της, Παναγιώτη Μπαλτάκου, προκειμένου να διαβουλευθεί με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον ορισμό της έδρας διεξαγωγής τού τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας.

«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο προκειμένου να διαβουλευθεί με τους δύο φιναλίστ του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet για τον ορισμό της έδρας διεξαγωγής του.

Η παραπάνω διαδικασία κρίνεται αναγκαία για την επιλογή ενός εκ των επιβεβαιωμένα διαθέσιμων γηπέδων που υπάρχουν για τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Η τελική επιλογή θα επικυρωθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Παρασκευή 12 Μαΐου», ανέφερε η ενημέρωση της Ομοσπονδίας.

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε η (έγγραφη) τοποθέτηση-απάντηση του κ. Μαρινάκη:

«Δεν παρέχω καμία εξουσιοδότηση σε κανέναν να προβεί σε οποιαδήποτε “διαβούλευση” με οποιονδήποτε για ένα θέμα που ρυθμίζεται περιοριστικά στην Προκήρυξη του Κυπέλλου και σε κάθε περίπτωση δεν εναπόκειται σε κανενός είδους “έγκριση” από τις διαγωνιζόμενες ομάδες.

Έχετε εξευτελίσει κάθε διαδικασία και θέλετε τώρα να μετατρέψετε τον Τελικό σε ένα αντικείμενο προσωπικού παζαριού και συνδιαλλαγής. Η απόφαση μπορεί να ληφθεί μόνο από την Εκτελεστική Επιτροπή αφού παρατεθούν όλες οι “προτάσεις” στις οποίες αναφέρεστε, εφόσον επιτρέπονται από την Προκήρυξη, χωρίς καμία διαπραγμάτευση».

To Top