ΑΠΟΨΕΙΣ

Μπορεί να απογοήτευσε στην Ευρώπη, αλλά θέλει πίστωση χρόνου ο νέος Άρης

Ο νέος Άρης ήταν απογοητευτικός στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του στο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Europe Cup της ΦΙΜΠΑ . Έχασε από την Λιθουανική Γούλβς και αποκλείσθηκε από τον Ευρωπαϊκό αυτό θεσμό με το καλημέρα. Έτσι επικεντρώνει πλέον το ενδιαφέρον του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μπορεί να απογοήτευσε τους φίλους του με την εμφάνιση όμως υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες γι αυτήν την νέα ομάδα . Από την περσινή χρονιά δεν συνεχίζει κανένας ξένος και ήρθαν μέχρι τώρα πέντε ξένοι που για πρώτη φορά παίζουν μαζί . Ακόμη προστέθηκαν στις μεταγραφές και δυο ‘Έλληνες πρωταγωνιστές όπως ο Βασίλης Καβαδάς και ο Βασίλης Τολιόπουλος .Ουσιαστικά από την περσινή ομάδα αυτός που είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής είναι ο Όμηρος Νετζήπογλου αφού ο Σταύρος Σχίζας και ο Γιάννης Σιδηροηλίας λόγω των τραυματισμών έπαιξαν σε λίγα παιχνίδια. Άρα ο νέος Άρης χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια για να γίνει αυτό που λέμε ομάδα .

Η δεύτερη δικαιολογία είναι ότι έλειπε το βασικό τριάρι ,ο παίκτης που θα βοηθούσε για να ανοίξει με τα μακρινά του σουτ η αντίπαλη άμυνα. Αυτόν τον παίκτη ψάχνει ο Γιάννης Καστρίτης και αναμένεται τον επιλέξει μέσα στις επόμενες μέρες.

Και σε όσους θα ρωτήσουν γιατί ο Άρης δεν πήρε αυτόν τον παίκτη και περιμένει ακόμη έχουμε να απαντήσουμε ότι τα οικονομικά της ΚΑΕ εξακολουθούν να μην είναι σε καλό σημείο και ο Καστρίτης ψάχνει για τον παίκτη λαβράκι που θα έχει τις ικανότητες να δώσει τις επιθετικές βοήθειες που χρειάζεται η ομάδα και συγχρόνως να είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. Δυστυχώς τα ban ταλαιπωρούσαν και ταλαιπωρούν την ΚΑΕ . Η διοίκηση δεν έχει να πληρώσει μία αλλά δυο και τρεις ομάδες λόγω των υποχρεώσεων για τα ban . Και όπως έλεγε χαρακτηριστικά ένας άνθρωπος της ομάδας είναι σαν την “λερναία ύδρα “ τα ban. Ένα πληρώνεις και ένα ξεπετάγεται.. Ο Άρης είναι ακόμη δέσμιος των οικονομικών λαθών του παρελθόντος .

Ας έρθουμε όμως στο σήμερα . Δεν ήμουνα στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς θετικός με την επιλογή Καστρίτη . Είχα τις αμφιβολίες μου όμως όσο περνούσε η χρονιά ο Έλληνας τεχνικός με έπειθε ότι ήταν ικανός για τον πάγκο του Άρη. Αν μάλιστα δεν υπήρχαν οι περιπτώσεις των αποχωρήσεων ξένων παικτών και οι τραυματισμοί η ομάδα να κατάφερνε να ήταν ακόμη και στην τετράδα .Έχω εμπιστοσύνη στον Καστρίτη. Θέλω να πιστεύω ότι και φέτος θα βρει τις λύσεις για να εμφανισθεί και φέτος ο Άρης ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα.

Όσο δεν εμφανίζεται επενδυτής ο κόσμος του Άρη και πάλι πρέπει να βάλει πλάτη. Όσοι μπορούν να αγοράσουν ένα διαρκείας βοηθώντας υλικά τον Αυτοκράτορα.

To Top