Μπουρούσης: «Δεν πρέπει να πέσουμε όλοι πάνω στον Γιάννη»

Για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Σερβία για το τουρνουά Ακρόπολις.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στη σημαντική παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τη Σερβία ο Γιάννης Μπουρούσης, που τόνισε ότι δεν πρέπει να ζαλίζουμε τον MVP του ΝΒΑ, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Αθηναίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης στην κάμερα της ΕΡΤ: 

– Για τον τραυματισμό του Αθηναίου: «Έχουμε στενοχωρηθεί πολύ για τον Γιάννη (σ.σ. Αθηναίου). Του ευχόμαστε περαστικά. Ευχόμαστε να είμαστε από εδώ και πέρα υγιείς και να επιστρέψουν όλα τα παιδιά. Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες είχαμε κάποιους τραυματισμούς και η ομάδα δεν μπόρεσε να είναι σεταρισμένη σε ένα δυνατό φιλικό».

– Για τον αγώνα με τη Σερβία: «Είδαμε τα καλά και τα κακά στο παιχνίδι μας. Παίξαμε καλά, ήμασταν μπροστά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δεν μετρά το αποτέλεσμα. Είχα πει και πριν την προετοιμασία ότι δεν πρέπει να πέσουμε όλοι πάνω στον Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο). Μην τον ζαλίζουμε, είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ και πρέπει να τον αφήσουμε να βοηθήσει αυτός εμάς και εμείς εκείνον.

Πάμε τώρα στο Κίνα, να προσαρμοστούμε στο κλίμα και να ετοιμαστούμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Άμα δεν έχεις τύχη, διάθεση και αγάπη γι’ αυτό που κάνεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Χαρήκαμε που γέμισε το γήπεδο, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πρώτη φορά βλέπω τόσο κόσμο στην Εθνική. Μακάρι να είναι και στη συνέχεια μαζί μας».

To Top