ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μπουσβάρος: «Έχει γαλουχηθεί με την ιδέα του Άρη ο Καμάρας»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Νίκου Καμάρα αλλά και τη φετινή ομάδα σχολίασε ο Δημήτρης Μπουσβάρος.

Ο πρώην προπονητής του εφηβικού τμήματος μπάσκετ των κιτρινόμαυρων μίλησε στο Yellow Radio 101,7 και τόνισε τα εξής:

Για τον Νίκο Καμάρα:

Εγώ ήμουν με τον πατέρα του στις ακαδημίες, ο ίδιος ο Νίκος είναι ένα παιδί το οποίο έχει γαλουχηθεί με την ιδέα του Άρη, η φανέλα του Άρη έχεις τις ιδιαιτερότητες της βέβαια, αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Για την νίκη της πρεμιέρας:

Ήταν μία νίκη τεράστια, τεράστια γιατί ήταν και ο τρόπος που σημειώθηκε, κάνοντας ανατροπή με μία πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση στην άμυνα και την επίθεση.

Μπόρεσε να κρατήσει τον Παναθηναϊκό και να βγει μπροστά με σκορ 57-28 σε ένα ημίχρονο, είναι κάτι πολύ σπάνιο τα τελευταία 20 χρόνια.

Για το Άρης-Παναθηναϊκός:

Ο Άρης έμεινε στο πλάνο του, αυτό ήταν να πιέσει τον Παναθηναϊκό ψηλά και να μπορέσει να τον βγάλει από τον ρυθμό. Πιστεύω ότι αυτό το κατάφερε, τον οδήγησε σε μακρινά σουτ και πάλεψε στα ριμπάουντ, δεν έδωσε δεύτερες κατοχές και έτρεξε το παιχνίδι.

Είχε ο Άρης αυτοπεποίθηση, δεν φοβήθηκε να πάει στο καλάθι και να σημειώσει κάποιους εύκολους πόντους. Με πίστη και με έναν εκπληκτικό Χάνλαν.

Για τον φετινό Άρη συνολικά:

Πιστεύω ότι είναι ένα πιο ορθολογικό ρόστερ, μέσα στην Λάρισα ο Άρης είχε καλά διαστήματα, είναι μία ομάδα πιο σύγχρονη που ήθελε να παίξει με τρανζίσιον παιχνίδι, δείχνει ότι έχει γίνει η δουλειά.

Οι επιλογές των ξένων δείχνουν να έχουν ουσία πάνω στο πλάνο και όλα αυτά δείχνουν να είναι πολύ σημαντικά κομμάτια.

Όταν άκουσα ότι θα έρθει ο Χάνλαν στον Άρη είπα ότι επιτέλους θα έχουμε έναν επιθετικό ηγέτη.

Για το αν έχει ένα τεράστιο χαμόγελο μετά την εικόνα του Νετζήπογλου με τον Παναθηναϊκό:

Εγώ αυτό το αντιμετωπίζω κάπως διαφορετικά, το χαμόγελο της ομάδας πρέπει να είναι τεράστιο, αυτήν την στιγμή κερδισμένος είναι ο Όμηρος αλλά και ο Άρης.

Ήταν μία περίπτωση ενός παιδιού που την είχαμε δει και την είχαμε επιλέξει. Κανείς ποτέ δεν ξέρει από πριν πως θα βγει ένας αθλητής, και να πω την αλήθεια ο αθλητής το βγάζει από μόνος του.

Ο Όμηρος ξεχώριζε από την αρχή, υπήρξε μία διαδικασία γιατί τα πράγματα εκείνα τα χρόνια δεν ήταν εύκολα και απλά. Υπήρχε μία μεγάλη επιμονή, στον Όμηρο το πρώτο πράγμα που βλέπαμε είναι ότι είναι ένα παιδί που δεν θα φοβηθεί.

Για τον Σιδηροηλία:

Είναι ένα παιδί που έφτασε στο σημείο να μπορεί να προσφέρει, στάθηκε λίγο άτυχος με τους τραυματισμούς του αλλά θα επανέλθει γιατί είναι πολύ σκληρός χαρακτήρας.

Για τους στόχους του φετινού Άρη:

Το παιχνίδι με τον Ιωνικό θα δείξει που μπορεί να κινηθεί η συγκεκριμένη ομάδα. Ο Ιωνικός είναι μία ομάδα διαφορετική με αρκετούς νέους παίκτες, θα προετοιμαστούν πολύ σκληρά για το παιχνίδι. Μακάρι ο Άρης να κερδίσει για να μπει σε μια τροχιά πρωταθλήματος στην οποία δεν θα έχει το άγχος της παραμονής.

To Top