Μπουσβάρος: «Κερδισμένος ο Άρης από τη συμμετοχή του στους Παμπαίδες, του χρόνου ένα βήμα μπροστά»

Ο προπονητής των υποδομών του μπασκετικού Άρη, Δημήτρης Μπουσβάρος, έκανε τον απολογισμό για το πρωτάθλημα Παμπαίδων που ολοκληρώθηκε.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Άρης έφτασε ως τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες, με τον κόουτς Μπουσβάρο να τονίζει την αισιοδοξία του για μια καλύτερη χρονιά από τη νέα σεζόν.

Σημείωσε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Τελείωσε χθες το Πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΚΑΣΘ ,με άξιους νικητές και άξιους ηττημένους που έδωσαν πολύ ωραία παιχνίδια μεταξύ τους στο F4 ,αλλά και πριν καθώς πολλά από αυτά κρίθηκαν στην μια κατοχή.

Συγχαρητήρια στη Δέκα, στους Μαχητές Πεύκων, στη Χάνθ και στον Ηρακλή.

Απόλυτα πετυχημένη η διοργάνωση του και από την ΕΚΑΣΘ, καθώς ο τρόπος διεξαγωγής του ήταν ο πιο λογικός πιστεύω από όλα τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα.

Χιαστί παιχνίδια ανάλογα με την κατάταξη στους ομίλους της κανονικής περιόδου ,ένα ματς σε ουδέτερο γήπεδο κάτι σαν f8 και μετά f4. Κανείς νομίζω δεν παραπονέθηκε για τον τρόπο διεξαγωγής του ,άρα το λογικό πιστεύω πως το αναγνωρίζουν όλοι. Πουθενά κληρώσεις, πουθενά επιβράβευση της χειρότερης ομάδας.

Επιτυχημένο σίγουρα ήταν το Πρωτάθλημα και γιατί νέα μικρά παιδιά πήραν την ευκαιρία να παίξουν δυνατά παιχνίδια σαν πρωταγωνιστές. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτό, γιατί μαζί με άλλες ομάδες επιμείναμε αρκετά για την διεξαγωγή του.

Αν και σαν ομάδα δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε στο f4 είμαστε σίγουρα κερδισμένοι από την συμμετοχή μας. Καθώς η χρονιά βαδίζει πια στο τέλος της, εύχομαι του χρόνου να πάμε ένα βήμα μπροστά βασισμένοι στην συνεργασία».

To Top