ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μπουτάρης: «Θα μπω νταηλίκι στον τελικό, κοροϊδία τα πέντε εισιτήρια»

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στον επικείμενο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη με τον Παναθηναϊκό και τα εισιτήρια που πήρε ο Δήμος.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τον τελικό Άρης – Παναθηναϊκός και τα εισιτήρια που πήρε ο Δήμος: «Ζητήσαμε εισιτήρια για τον Δήμο και μας έδωσαν πέντε. Κάνω κάποιες προσπάθειες για να μας δώσουν τουλάχιστον 100. Είναι 800 τα διαθέσιμα εισιτήρια. Από αυτά τα πέντε για τον Δήμο είναι κοροϊδία».

Για το αν θα πάει στο γήπεδο: «Θα πάω. Ήμουν τις προάλλες στο Τελ Αβίβ στο Μακάμπι – Μπασκόνια και για πρώτη φορά αισθάνθηκα πως θέλω να πάω στο γήπεδο. Ελπίζω να γίνει ένα άψογο παιχνίδι χωρίς φασαρίες. Ας ελπίσουμε ότι οι μπουμπουνοκέφαλοι οπαδοί του Άρη, που δεν είναι μόνο του Άρη, να καταλάβουν πως πρόκειται για παιχνίδι και όχι πόλεμο. Κανονικά όλους αυτούς θα έπρεπε να τους απαγορεύουν την είσοδο στα γήπεδα και να τους αφήσουν να πλακώνονται στα καφενεία. Κάποτε έπαιρνα το παιδί μου στο γήπεδο, τώρα κανένα παιδί δεν πάει με τους γονείς του. Υπάρχει φόβος. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Για το αν έχει εξασφαλίσει πρόσκληση: «Δεν έχει προσκλήσεις, μόνο εισιτήρια. Εγώ θα πάω νταηλίκι και όπου καθίσω».

Για το αν θα πάει και στο ΠΑΟΚ – Σάλκε: «Είπαμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο, αλλά όχι όπου βρούμε. Έχω πάει τρεις φορές στην Τούμπα, σε αγώνες με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ξάνθη. Και τις τρεις ο ΠΑΟΚ έχασε και μου είπαν μην τυχόν ξαναπατήσεις στο γήπεδο».

Για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος το 2019: «Σαν να μην πήγα φαντάρος ακόμη νιώθω».

To Top