Μπούμπουρας: «Δέχθηκαν απειλές άτομα της ΚΕΔ και όρισαν τους διαιτητές στη Λήμνο»

Σε βαρύτατες καταγγελίες προχώρησε ο Παντελής Μπούμπουρας, ο οποίος έκανε λόγο πως μέλη της ΚΕΔ δέχθηκαν απειλές και γι’ αυτό έγινε ορισμός και όχι κλήρωση για τους διαιτητές του ματς με τον Ιωνικό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ένα «χοντρό» παρασκήνιο, που έλαβε χώρα παραμονές της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ήφαιστο και τον Ιωνικό, κατήγγειλε ο Παντελής Μπούμπουρας.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας από τη Λήμνο έκανε λόγο για «επίσκεψη» στα γραφεία της ΚΕΔ που συνοδεύτηκαν από απειλές σε ορισμένα μέλη της, με αποτέλεσμα οι διαιτητές (Πουρσανίδης, Συμεωνίδης και Σπυρόπουλος) να οριστούν στο παιχνίδι με τους Νικαιώτες και όχι να προκύψουν μέσω κλήρωσης.

Η γραπτή δήλωση του Παντελή Μπούμπουρα:

«Η σιωπή απ’ ό,τι φαίνεται εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Σας διαβεβαιώνω όμως, ότι δεν είναι και θα το διαπιστώσετε σύντομα αφού επιλέξατε αυτό τον δρόμο, με αποκορύφωμα το κακόγουστο σόου των διαιτητών στη Λήμνο, οι οποίοι δεν μας άφησαν ούτε να παλέψουμε ως το τέλος. Η φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκε. Αυτή τη φορά δεν θα σιωπήσουμε για να μη νομίζει κανείς ότι μπορεί να παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας. Όλοι ξέρουν τι συνέβη στην τελευταία σύσκεψη της ΚΕΔ.

Προειδοποιήσεις και απειλές για συγκεκριμένα άτομα της επιτροπής λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα Ήφαιστος Λήμνου-Ιωνικός Νικαίας. Τα μέλη της Επιτροπής προφανώς δεν θίχτηκαν αφού δεν υπήρξε κάποια αντίδραση για όσα τους καταλόγισαν και όπως αποδείχτηκε, η επίσκεψη που είδε το φως της δημοσιότητας έπιασε τόπο. Το μόνο παιχνίδι που έγινε απευθείας ορισμός ήταν το δικό μας και μάλιστα έγινε απευθείας ορισμός διαιτητή που δεν έχει παίξει ποτέ στην Basket League. Αλλά για ποιο λόγο απευθείας ορισμός μόνο σε εμάς;

Ξέρετε πως το παιχνίδι των απειλών είναι πολύ εύκολο, αλλά δεν θα διαλέξουμε αυτόν τον δρόμο. Θα προχωρήσουμε με αξιοπρέπεια κι εφόσον συνεχιστεί αυτή η αντιμετώπιση θα κινηθούμε αναλόγως και εμείς.

Εγώ, η οικογένεια μου και ο Ήφαιστος, εκπροσωπούμε ένα ολόκληρο νησί, το Βορειοανατολικό Αιγαίο και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και σε τίποτα να αλλοιώσει την προσπάθειά μας.

Παντελής Μπούμπουρας”.

 

To Top