ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπούργος: “Να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας, με τον κόσμο μας έτοιμοι για την πρόκριση”! (video)

Ο Χερμάν Μπούργος έστειλε το μήνυμα της νίκης-πρόκρισης αύριο κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο προπονητής του Άρη όπως τόνισε μεταξύ άλλων: “Να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας, με τον κόσμο μας για την πρόκριση”, ενώ παραδέχθηκε ότι: “όλη η πίεση είναι σε μένα, την απορροφώ από τους παίκτες μου, για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι”!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προετοιμασία της ομάδας: “Ειμαστε πολύ καλά, έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι”

Για αυτά που πρέπει να αλλάξει ο Αρης, σε σχέση με το πρώτο ματς: “Πρέπει να κερδίσουμε. Θα πρέπει τις ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ματς, να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Αυτό είναι το πρωταρχικό.”

Για τα λάθη του Άρη στο πρώτο ματς και πώς θα τα αντιμετωπίσει: “Για να έχουμε μία κατάλληλη εικόνα, πρέπει να δούμε τους τίτλους της Μακάμπι. 23 πρωταθλήματα, 23 Κύπελλα, έξι super cup. Παίζει συνεχόμενα στην Ευρώπη. Οπότε το όμορφο στο ποδόσφαιρο είναι να αποκλείσουμε μία τέτοια ομάδα, αλλά πρέπει να φτάσουμε και στο κατάλληλο επίπεδο”.

Για τον ρόλο που μπορεί να παίξει η έδρα του Άρη, όπως και για την επικείμενη παρουσία του κόσμου στη σημερινή προπόνηση: “Είναι το ιδανικό, αυτό που θα γίνει αύριο. Ο ρόλος του κόσμου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός”.

Για το αν εξαρτάται από τον Άρη ή τη Μακάμπι η αυριανή πρόκριση: “Από εμάς…”

Για το ενδεχόμενο αλλαγών: “Θα το δούμε αύριο…” Για τη διαχείριση του αγώνα: “Από το πρώτο λεπτό, θα βγούμε για να κερδίσουμε”.

Για τον τομέα της ψυχολογίας και αν είπε κάτι στους ποδοσφαιριστές: “Αυτό είναι κάτι που το ξέρουν μόνο οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος”.

Για την αίσθηση που βγαίνει ότι δεν νιώθει πίεση για το ματς: “Αντιθέτως, όλη η πίεση είναι δική μου, τη νιώθω δική μου ώστε να την αφαιρέσω από τους ποδοσφαιριστές μου”.

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με δύο επιθετικούς: “Δεν πρόκειται να αποκαλύψω κάτι. Θα τα δείτε όλα αύριο”.

Για τον παράγοντας της τύχης: “Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Οσο δουλεύουμε, τόσο η τύχη θα είναι με το μέρος μας”.

Δείτε εδώ:

To Top